Acadermia - Save The Date

Har du hört talas om Acadermia? Sveriges enda renodlade skönhetsmässa som riktar sig till skönhetskonsumenter, journalister & bloggare. Den första upplagan av Acadermia (23-24 februari 2013) hade 57 utställare och över 75 varumärken på plats. Det erbjöds spännande seminarier med teman som "AntiAging Skincare" med Joe Lewis från PRIORI samt estetisk tandvård, naturlig skönhetsvård & även lite "plastic-fantastic-snack". På mässan hölls workshops med de allra senaste i den internationella skönhetsvärlden & självklart fanns det en vacker blogglounge där trötta bloggare kunde vila benen & snacka skönhet med Kicki Norman (chefredaktör för Daisybeauty) & Ellen Franzén som även närvarar på kommande mässa. 
 
Tyvärr hade jag inte möjlighet att åka upp till Stockholm i våras så gissa om jag blev glad när jag fick ett mail om höstens Acadermia i Göteborg! Den 30 nov - 1 dec hålls Acadermia på Svenska Mässan som en del av Fitnessfestivalen. Jag kommer självklart vara där & hoppas få träffa många av er läsare som också är intresserade av skönhet ♥ ♥ Äntligen ett event i Göteborg där alla får komma! Det kan vi ju bara inte missa :}
 
Köp din biljett HÄR & betala endast 120 kr med Acadermias VIP-pris
(annars kostar det 180 kr i dörren)
Så jäkla kul! Ni kommer väl? 
 
Pernilla

Tror jag ska bjuda med min mamma på detta! Shit vad ballt :-D

Ska bli SÅ kul!!

låter kul :)

Det låter roligt ^^

Anonym

http://youtu.be/5_PrDV-3Fgw. Kolla gärna på min cover o säg vad du tycker skulle bli jätte glad då kram

Åh vad nice, det borde man gå på!

Fin blogg!

Fin blogg!

Kolla gärna in mina senaste inköp :)

Vad kul, tack för tipset!

va roligt !
Den där skulle jag vilja gå på..ska kolla så jag får någon med mig bara =)

Så roligt! Förstår att du blev glad!

Låter ju kul! :)

Åh så är den i Göteborg när man bor i Stockholm och fått reda på att mässan ens finns. Jaja, kanske blir här nästa år igen.. Ha så kul, låter toppen! :)

veckans blogg preseteras nu på bloggen, kolla om det blev du!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: