Dior Gel Coat

 
På tal om Dior {förra inlägget} så måste jag bara presentera mitt favorit topplack! Dior Gel Coat kom ut i våras & beskrivs som ett snabbtorkande topplack med gel-effekt. Det genomskinliga lacket lägger sig som en tjock sköld på nageln & kapslar in nageln, Den gel-liknande finishen är helt otrolig! Det bästa med Gel Coat är hållbarheten. Naglarna ser nylackade ut i flera dagar utan att jag behövt bättra på det minsta. Jag tror jag har gått med samma nagellack i mer än en veckas tid utan att det flagnat eller sett fult ut.
Formulan på lacket är ganska tjock & aningen klibbig. Det lättaste sättet att applicera är att droppa en stor droppe i mitten av nageln som du sedan sveper ut för full täckning. Jag tycker inte att detta top coat är speciellt snabbtorkande, det tar ca. 15 minuter innan jag vågar använda händerna men slutresultatet är verkligen värt väntan! Detta är en lyxprodukt som går loss på 260 kronor. Priset passar inte allas plånbok men om du är ute efter det absolut bästa toplacket på marknaden {enligt mig} kan du alltid önska dig ett Dior Gel Coat i julklapp eller födelsedagspresent. 
 
Tips - Vänta på att nagellacket torkat ordentligt innan du applicerar ditt topcoat för att undvika fula ränder & märken i manikyren. Diors Gel Coat är perfekt att använda över glitterlack för att "kapsla" in glittret & få det att hålla längre.  
 
Använder du topplack?

jag använder gel topplacket från Sephora, blir as snyggt!

Får hålla med dig om att detta lack ger fabulös glans men torktiden, guuuud, jag har stoppat undand detta lack enbart pga det och tagit fram mitt Seche Vite igen, orkar inte vänta då jag lackar om mina lagar ca var dag.

Spännande, är sugen på att pröva. Själv använder jag CND Shellac men det är som sagt ännu dyrare...

Jag brukar använda överlack, IsaDoras 6 i 1 och OPIs, men det här låter ju som nått riktigt extra - hamnar helt klart på önskelistan! Just nu är jag helt insnöad på texturnagellack och då behövs inget överlack, också praktiskt!

Det verkar vara ett bra lack, bortsett från torktiden då! Jag använder topplack från mavala.

Alltså åh, vilka bra bilder du tar, jag vill verkligen prova på allt! Tänkte höra med dig, jag har lite mörkare hy och har svårt för att hitta puder. Jag vill inte ha någon foundation, jag vill hellre ha något heltäckande puder, har du tips på något till bra pris? :)

Svar: MAC brukar ha väldigt bra produkter för oss med mörkare hy :) Studio Fix Powder Plus Foundation beskrivs som "Ett puder som direkt ger huden en slät, felfri, matt och täckande finish. Håller länge och ger en sammetslen finish som låter huden andas. Finns i flera olika färger." Kanske kan vara ngt? Det kostar 280 kr. Har inte testat det själv än men hört att det ska vara bra!
Sara Sternemar

Oooh måste nog testa det där topplacket!

Jag använder ett topplack från oriflame :) det är bra :D

Madeleine

Detta ska jag investera i! Kan man använda detta som under lack också?

Svar: Tyvärr tror jag inte du borde använda detta som ett underlack med tanke på att det är så tjockt i formulan :}
Sara Sternemar

Jag har tänkt mycket på detta lack... alltså det är väl ett vanligt topplack? Inget man behöver en sån där uv-ugn till?

Svar: Det är ett vanligt topplack & du behöver inget uv ljus :D
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: