Läppnyheter från IsaDora

IsaDora lanserar nya nyanser av deras populära Twist-Up Gloss Sticks & Multivitamin Gloss. På pennfronten bjuder de på en nude/brunfärgad krita som fått namnet Nr 02 Biscuit. För de som gillar röda läppar kommer nyheten Nr 09 Cherry Pie som sägs vara den perfekta nyansen för säsongen. De två nya glossen har fått inspiration av bär, namnen Rasberry {rosa} & Strawberry får mig att tänka tillbaka på sommaren. 
 
 
Jag gillar Twist-Up Gloss Sticks just för att det är så enkelt att bära med sig. Lättmålade kritor som gör mina läppar mjuka & glansiga. Pigmentet är i snålaste laget & även om jag försöker bygga upp täckning så lyckas jag inte. Det kanske inte är meningen men när modellen på bilden har chockröda läppar så är det ju det jag förväntar mig.  Eftersom jag inte är en läppglanstjej så har jag aldrig fallit för MultiVitaminGlossen. De ser jättefina ut på men jag klarar verkligen inte av den kladdiga känslan. Speciellt inte när jag är utomhus & håret får för sig att klistra fast sig på läpparna, haha! Min vinnare är inte helt otippat Biscuit! Perfekt nudenyans som jag gärna bär till vardags som till fest! Alla produkterna kostar 119 kronor styck & finns ute i butik nu. 
 
 
 
Biscuit , Cherry Pie, Rasberry & Strawberry
Vilket tycker du var finast? 

sv; jag och några kompisar ska fira halloween och klä ut oss och lite så då vi älskar att klä ut oss till zombies osv :)

Biscuit var finast tycker jag också :)

vad fina!

Ohh kyssvänliga, så fint =D

Bea

Alla var jättesnygga men Biscuit skulle jag helst ha i höst. De andra tre ser mer somriga ut. Synd att alla ser så rosa ut - jag skulle gärna se några mörkare eller rödare berrytoner i höst.

Hej förresten! Jag har läst din blogg i ett år nu men aldrig kommenterat förut. Gillar verkligen inspirationen och nyheterna man får här!

Mickan

Cherry Pie, urläckert!!!!

Mickan

Cherry Pie, urläckert!!!!

Snygga! :)

Jag tycker nude var snyggast, föredrar naturligt. Jag har faktiskt aldrig provat dom där men nu blev jag lite sugen! :)
Sv: Ja det var snyggt! :)

Hej, tips på vart de gör bra ögonfransförlängning i Göteborg ? Eller gör du och isåfall för hur mycket ?:)

Svar: Hej! Just nu gör jag tyvärr inte fransar & jag känner inte till något annat bra ställe heller :( Mitt tips är att googla runt lite & ringa salongerna & be om kund-bilder & mer info om vad de använder för teknik & material :) kram!
Sara Sternemar

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

Läckra färger :) Men trist att det var svårt att bygga upp färgen :/ Gillade Cherry Pie bäst :)

Jättefina färger!

Tycker nog Strawberry är finast :)

Haha, jag hatar verkligen när man har läppglans och sen flyger håret i ansiktet och klistrar sig mot läpparna!
Sånna där kritor syns det att de blivit populärt, nästan alla märken har någon form av sånna nu men jag gillar det iallafall! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: