Make Up Store - "Cashmere" Oktober 2013

Make Up Stores senaste look stavas "Cashmere". Den är inspirerad av kvinnlighet, feminina tyger med en gnutta lyx & flärd. Det är en kollektion som bygger på jordnära toner för ögonen & nudeläppar vilket jag tror tilltalar de flesta. För att looken inte ska bli platt & intetsägande har de adderat skogs-gröna kaviarkulor för naglarna & ett par maffiga fjärderfransar som får det att klia i mina sminkfingrar. Jag har redan börjat fundera på när jag ska använda dom. Kanske Halloween? 
 
 
På bilden har jag använt skuggorna Microshadow - Sophisticated {globen} & Microshadow - Design{locket} som jag verkligen älskar! De är bra pigmenterade & de murriga tonerna känns helt rätt i höst. Sen kommer vi till läppennan Graceful & läppstiftet 402 matte ... Suck. Idominsalva? Jag är inget fan av dessa två produkter då jag tycker de känns alldeles för extrema. Nudeläppar är superfint men det ska inte bli för mycket. Kanske gör de sig bättre på en ljus person? På mig ser det bara kladdigt ut & varnings-lampan blinkar "fjortis" när jag tittar mig själv i spegeln. Nagellacket Andreas är ljust militärgrönt med små små korn av guldglitter. Vid första anblick kände jag bara "meh" men jag ska absolut testa det & se hur det beter sig på nageln. En helt okej kollektion som räddas av de fina Microshadowskuggorna & de lekfulla fransarna.
 
Vad tycker du om kollektionen?
 

Tycker också att läppstiften och läpppennan är en meeh. Det är ju för vitt :/
Annars tycker jag mycket om skuggorna ! särskilt den bruna skuggan.

Cashmere låter vackert! Nudefärgade läppar är vansinnigt snyggt men det måste finnas en liten ton rosa i, annars blir det lätt lite likblekt och ser mer ut som täckstift än läppstift. Spännande att få se lösögonfransarna sen😊!

snyggt :D Älskar läppstiftet!

Sååå snyggt på dig. :-)

Lisa

Skuggorna är verkligen magiska på dig. Jätte fina. Du är fin

sv: hehe ja, den verkar bra (:

häftiga lösögonfransar! Är det fjädrar? :)

Reply: Jaaa de är superbra och så fina färger!

Åh älskar färgerna på skuggorna, passar dig super!

älskar färgen på skuggorna!

Tror att läpppennan skulle funka super som bas för ett lite mörkare glans, tror du inte?

fina fransar!

Väldigt fin kollektion!

Allt bra med dig?

Jag älskar verkligen hur de har byggt upp hela kampanjen runt looken, snygg modell, snygga bilder och riktigt härliga färger men herregud, hur tänkte de med läppstiftet och läppennan, vad gick fel liksom? Ser ut som Lulu Carter upphöjt till 10

Älskar läppstiftet - MÅSTE HA!!

gillart ;)

snyggt!
väldigt fin blogg! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: