Månadens GlossyBox - Oktober

 
Månadens Glossybox handlar om att skapa den perfekta looken för att ditt vackra yttre ska kunna skina som allra bäst nu på hösten. Temat är "Fall into beauty". I min box hittar vi Garnier 5 second primer blur , en av mina favoritprimers som gör att huden blir silkeslen & minskar synligheten av fina linjer & porer. Perfekt att lägga innan foundation för att få den att sitta bättre! Kéraste Spray a porter som är en saltvattenspray känns däremot helt felplacerad. Saltvatten spray på hösten? Nej tack. Jag har dålig erfarenhet av saltvattenspray i allmänhet & upplever att det trasslar till mitt hår & mer stjälper det än hjälper det. Elisabeth Arden Optimizing Skin Serum är ett serum som ska bidra med ökad struktur & vacker lyster till huden. Känns roligt med ett prov på en "lyxprodukt" {Orginalprodukten på 30/ml kostar 555 kronor} som man kanske inte skulle haft möjlighet att testa annars.Océane Make up remover pen är utvecklad för att ta bort överflödig makeup runt ögon & läppar. Åh herregud vilken rolig produkt! Jag har tidigare sett dessa pennor för nagellack från bl.a Kicks & då minns jag att jag saknade just en produkt som gick att använda i ansiktet. Nu hoppas jag verkligen att den är bra då den kan vara lösningen på många makeup problem! Sist hittar vi Sheer Cover Lip to lid highlighter som är en bronzer/highlighter. Lysterprodukter är alltid välkommet hemma hos mig, jag tackar, tar emot & hoppas att Sheer Cover lever upp till mina förväntningar efter att ha lyssnat på tv-shops lovord. 
 
 
Har ni fått era boxar än?
Blev ni nöjda med innehållet? 
 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR
 

Jag tycker saltvattenspray är bra

Sv: Jaha det har jag faktiskt inte tänkt på.. Men då vet jag! :)

Åh, blev riktigt nyfiken nu på att prenumerera på en glossy box (:


Hmmm, brevbäraren kanske sitter just nu som bäst och gottar sig med min Glossybox för den har ännu inte dykt upp .. ;)
LÄNGTAR efter den! Skall bli så spännande!

Fick precis samma som dig och är så himla nöjd! Brukar alltid vara ganska missnöjd med minst någon sak i boxen men denna var faktiskt den bästa jag fått hittills på över ett år ^^

Jag fick samma som du, och jag är verkligen jättenöjd! :D

Vill också ha hem glossybox men flyttar till Sydney i januari så får börja med det när jag kommer hem igen. MÅSTE HA.

Åh glossybox! <3 Nu vart man sugen på att prenumerera på det!

nice :D

Roligt med glossybox :)

Visst är det lika roligt varje månad:)! Jag håller med om att make up remover-pennan är en fantastisk uppfinning, hoppas mest på den!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: