Pressdag SS14

Nu är jag hemma från Stockholm efter en väldigt effektiv dag! Jag, Sanna & Des hann med att besöka fyra (varav ett av misstag) presskontor & härnedan följer en redogörelse över vad vi fick se.
 
Vi började dagen hos House of Communication som visade upp allt från resväskor till galna skor. På skönhetsidan hittade vi Sephora & hårmärket John Frieda som jag inte hunnit bekanta mig med än men jag fick med mig prover så det ska vi råda bot på snart! 
 
 Godbitar från Benefit, NARS & Make Up Forever, så mycket fint!
 
 
Nästa stopp var VassPr. De har enligt mig det finaste presskontoret & har otroligt mycket skönhet. Vi pillade på Crabtree & Evelyns nagellack, doftade på voluspaljus & beundrade det franska eko-märket Algologie som är nytt på svenskmarknad. Produkterna är baserade på alger & kommer säljas i Life-butiker landet runt & jag hoppas att jag får hem lite produkter för test då jag fastnade för ögonmasken & ansiktsvattnet! 
 
 
 
Deborah lippmanns nya kollektion jewel heist
 
Efter VassPr drog vi vidare till RMPR (Trodde vi) Istället våldgästade vi ett annat presskontor där vi inte stod på listan, haha! Vi fick iallafall komma in & kolla lite kläder inann vi tillsut förstod att det var fel kontor. Awkward moment.
 
Men nog om vårat lilla misstag. RMPR har nyligen tagit över L'occitane {vilket är deras enda skönhetsmärke, än så länge} Vi sniffade på julprodukterna Cedré & Oranger & Fleur d’Or & Acacia som dofar fantastiskt! Jag önskar mig blommiga Fleur d’Or & Acacia i julklapp. Mums
 
RMPR har även snygga skor från Skopunkten & till höger ser ni våren hos Louis vuitton
 
 
Dagen avslutades på Winercaféet med ett glas Prosecco & söta bakverk

jättefina bilder, ser jättetrevligt ut :D

Ser ut som ni haft en toppen dag!

Härligt att ni kraschade in på fel pressskontor:)! Crabtree & Evelyns nagellack, Deborah Lippmans nya kollektion och L'Occitanes julprodukter är jättenyfiken på!!

Å, jag önskar att jag också hade tid att åka upp på allt skoj i Stockholm! Men kul att läsa hos dig om hur det var, en liten tröst i alla fall. Fick du med något lack från C&E? Är supernyfiken på dem! :)

Svar: Åh jag är också nyfiken på dom men fick tyvärr inte med mig något :(
Sara Sternemar

Så kul !!

Mickan

Jag måste bara kommentera dina bilder. De är riktigt bra. Det betyder så mycket med vackra och inspirerande bilder. Det väcker lust och nyfikenhet på produkterna, Fortsätt!!!!!

Fina bilder =D

Dina foton är alltid som godis!! Så mysigt att trilla in här och bli inspirerad! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: