Swatches - The Body Shop Radiance Collection 2013

 
Jag lovade lite swatches på lysterprodukterna från The Body Shop & i detta inlägget kan ni se dom. Tyvärr svek kameran mig precis när jag skulle ta bild på Brush On-swatchen men jag bjuder på en närbild av produkten istället som ett litet plåster på såret. Jag kan iallafall säga att det är väldigt glittrigt & blir som en slöja över huden. Kostar 240 kronor & finns tre nyanser, Sunlight (oliv) Radiance (ljushy) Bronze (mörkhy)
 
Shimmer Waves Coral har ett riktigt fint glow som jag gärna lägger på kindbenet. Tyvärr tror jag inte att produkten fungerar ensam som rouge {som jag hade trott från början} då produkten mera liknar en highlighter på mig. Självklart blir nyansen mörkare på er som inte har min hudfärg. Shimmer Waves kommer i tre olika nyanser, Coral - Olivfärgad hy, Blush - Ljus hy & Bronze - Mörk hy
 
Lightening touch är en ljusreflekterande concealer som ska dölja skuggor & skavanker. Jag tycker att nyansen är alldeles för mörk för att fungera som concealer på mig men passar säkert bättre på andra mörkare skönheter där ute. Jag tror även att pennan kan användas som en bra contouring produkt för er med ljusare hy! 
Lightening touch universal highlighter lägger jag gärna på kindbenen när jag vill få den där kalla highlight-effekten. Ser även ut att fungera under brynen för en öppnare blick. Testa dig fram & applicera den på de delar du vill framhäva, tex. pannan, kindben, näsben & amorbågen.  
 
 
 

Alltså så hiiimla fina grejer :)

Alltså så hiiimla fina grejer :)

Skulle du kunna göra ett inlägg på hur/var du förvarar dina parfymen?

Svar: Just nu har jag dom i badrumskåpet så de der inte allt för roligt ut :/ Men kan försöka göra en video eller ngt där jag visar upp alla parfymer? :D
Sara Sternemar

vad har du för kamera när du fotar? systemkamera? i såfall vad för objektiv?

Svar: Jag har en Canon Eos 450D! Det är de objektivet som var på när jag köpte den :'D
Sara Sternemar

Älskar färgerna!

Svar: Tackar!

ååh bästa body shop :D

sv; ja visst är den? :)

Verkligen superfina bilder :) Tack för ett jättebra inlägg också :)

tackar!!

Åh, vilken bra och utförlig rescension! Nu vet jag vad jag ska satsa på:)!

Sv: Ja det var riktigt gott! :)

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

Vad duktig du är på att fota! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: