Too Faced Color Bomb - Eastwood Red

 
Nu har jag testat Too Faced Color Bomb! i nyansen Eastwood Red & jag ska erkänna att jag var skeptisk till den från början. Personligen har jag lite svårt för röda läppar på mig själv & känner mig ofta obekväm när jag bär rött. Men hör & häpna! Jag hade på mig Eastwood Red HELA dagen igår & trivdes förvånadsvärt bra i nyansen. Den känns bärig & väldigt användbar till vardags. Color Bomb är en kombo av deras ursprungliga Lip Injection & en knubbig läppglans penna. Några minuter efter applicering uppstår en stickande känsla på läpparna som håller i sig ca. 5 minuter. Jag visste inte innan att detta var en såkallad "lip-plumper" så jag blev jätte rädd att jag fått någon allergisk reaktion, haha! Eftersom vi alla har olika smärtröskel så kommer den stickande känslan att variera beroende på hur tålig du är. Vissa kanske tycker att det känns obehagligt medans andra inte märker av det alls. Eftersom jag redan har stora läppar kunde jag inte direkt se någon stor skillnad efteråt, möjligtvis att de såg mer "plutiga" ut den kommande timmen.
 
 
Hållbarheten på färgen är mer än godkänd. Den satt fortfarande kvar på kvällen när jag skulle tvätta bort sminket {om än lite svagare} & den enda gången jag kände att jag möjligtvis borde bättra på det var efter att jag hade ätit. En knubbig penna blir din för 220 kronor & finns att köpa hos Eleven.se.

snyggt

Anonym

Härlig nyans!

Riktigt snygg röd!

Ser ju jättefin ut på dig :)

haha jag kände precis som du! hade helt missat att det var plumpande och när det började göra svinont i läpparna fick jag panik och tvättade av det :( aldrig känt en sån obehaglig känsla efter att ha applicerat en plumpingprodukt förut.... höll på att börja gråta, hahaha!

snyggt :)

Wow så snyggt! Fantastiskt coolt med rött på dig, med dina starka färger! Är den lätt att måla med? Ser ju lite tjock ut!

Så himla inspirerande blogg, jag kikar in här varje dag! Får man fråga hur och vart du redigerar dina bilder? Du lyckas verkligen göra färgerna rättvisa, eller vad man ska säga:)

Fin blogg, kolla gärna in min blogg! Skriver om träning bland annat, kost/hälsa :) Ha en trevlig helg!

Åh men vad snackar du om, du är ju helt ljuvlig i rött, du borde bära rött oftare!

Åh va snyggt på dig. Du passar jättebra i rött!!

Snyggt!

Vad fint!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: