Avène Trixéra Emollient Balm

 
I min goodiebag från MeandMilitus eventet låg den här tuben från Avéne. Ett mjukgörande balm för torr & irriterad hud. Den ska lugna & dämpa irritation. Produkten är fri från parfym & parabener. Jag har delade åsikter om den här produkten. Krämen är tjock & väldigt effektiv. Den lever verkligen upp till sin produktbeskrivning. Jag använde den på mina armar {där jag börjat flagna} efter solsemestern & den svalkade verkligen jätteskönt! Dock upplever jag inte att krämen går in i huden, det känns mer som en skyddande hinna som stannar utanpå. Krämen ska vara doftfri men av erfarenhet vet jag att doftfri=luktar äckligt. Så är även fallet här. Jag tycker att doften påminner om sjukhus, ni vet deras handtvål? Kanske inte den ultimata doften men pga. goda egenskaper kan jag lära mig att leva med den. Det här är ingen produkt du kommer vilja använda varje dag, utan endast när du måste. När benen kliar & huden brinner, så är det här din räddare i nöden. 
Avène Trixéra Emollient Balm känns given i "Apotekskittet" som jag hoppas att alla har hemma. Ni vet kategorin plåster, alvedon, läppcerat, tamponger osv. Kan man stå ut med lukten så är det en toppenprodukt för torr & irriterad hud! Finns att köpa här för 239 kronor. 

Ohh något för mig då som lätt blir torr =D

Den skulle jag behöva..

Det här låter onekligen som något man borde köpa inför vintersäsongen. Den där hinnan du pratar om, går den bort efter en stund eller är det något som ligger kvar tills man duschar/tvättar sig?

Det här låter onekligen som något man borde köpa inför vintersäsongen. Den där hinnan du pratar om, går den bort efter en stund eller är det något som ligger kvar tills man duschar/tvättar sig?

Ursäkta dubbelposten!

Sv: Okej :)

Jag har samma feelings för Avens kroppsvård. Deras ansiktskräme funkar inte så men just kroppsprodukterna. Jag tror det beror på att de innehåller mineralolja. jag brukar smörja på kvällen och duscha av på morgonen, funkar fint.

Creme menar jag ju!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: