Björn Axén - The Legacy

 
 
Minns ni att jag var på en spännande pressfrukost med Björn Axén för ett tag sedan? De presenterade sin nya hårvårdserie The Legacy som består av två produktlinjer. En för fint/tunt hår {guld} & en för tjock/grovt hår {bronze} Jag har testat serien för tjockt/grovt hår i två veckors tid & jag säger bara, WOW! Mitt hår känns starkare än någonsin {med undantag att mina extensions fäller, vilket visserligen inte är något nytt} Håret får en silkeslen glans som håller i sig tills du väljer att tvätta håret igen. Doften på produkterna osar lyx! En varm parfymerad doft som gör att jag gärna sniffar på mitt hår i tid & otid. Numera längtar jag tills jag ska tvätta håret.
 
Bra att veta är att schampots formula är speciell, den löddrar inte lika mycket som vanliga schampon & känns lite oljig. Detta beror på att schampot innehåller ett nytt rengöringsystem i form av flera olika mildare tensider som ska klara av att göra rent på djupet på ett mycket skonsamt sätt. Är du ute efter ett nytt schampo & balsam så borde du spana in Björn Axéns The Legacy. Ni med fint/tunt hår väljer guld, ni med tjock/grovt hår haffar bronze. Svårare än så är det inte :} Priserna ligger på 260-360 kronor & produkterna finns att hitta på KICKS. 
 
Vad använder du för schampo?

Redken all soft, som jag är jättenöjd med! Gillar Aussie också och som budget L'Oreal Elvital

Sv: ja (:

Gillar det märket!

Åh det låter spännande, för mig skulle det i så fall bli guld, för jag har tunt och fint hår. :-)

sv: Tack så mycket! :)

Sv: Låter som många häftiga dofter :)

Älskar Björn Axéns produkter denna låter minst sagt spännande!

Ohh men sådana har jag hört talas om som inte löddrar lika mycket att det ska vara bättre, oftast löddrar de sämre schampona för mycket om jag förstod det rätt då

Tack för tipset
kram

får kanske ta och kika in det då :) behöver något för mitt tjocka hår :P
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: