Bliss - Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Har du hört talas om Bliss? Jag fick upp ögonen för märket när de lanserades i Sverige förr året & blev genast nyfiken på deras produkter & koncept. Bliss är från början ett amerikanskt spa som öppnade i New York 1996. Blissbehandlingarna blev snabbt populära vilket resulterade i sex månaders väntetid (!) Helt sjuktDet var då Bliss bestämde sig för att det var dags att dela med sig av de fantastiska produkterna till resten av världen. Tanken är att du ska kunna skapa ditt eget hemmaspa med samma profesionella resultat som på Bliss salonger. 
 
 
 
Triple Oxygen Instant Energizing Mask {världens längsta namn} är en av deras bästsäljare. En såkallad champagnemask som blir en hemmaversion av Bliss-spas mest berömda ansiktsbehandling. Inte så konstigt att det blivit en bästsäljare då? "Masken ger en syrekick & ett kraftpaket av vitamin C, antixodanter samt återfuktning för att omedelbart ge energi, klarhet & lyster. Studier visar att syrehalten i ansiktsvävnaden på grund av cirkulationen kan minska med upp till 70 % vid 30 års ålder. Masken syresätter huden på tre olika sätt bla med två patenterade ingredienser."
 
Hur använder man den?
 
Stryk på (utan att massera) ett generöst lager på lätt fuktad hud. Vänta 5-10 minuter tills det blivit ett rikt
skum, skölj av eller torka av med fuktad rondell. Använd 3 ggr/vecka för maximal lyster.
 
Den här masken är ingenting för känsliga. "Champagnebubblorna" kan kännas obehagliga första gången du använder den, lite som myror som kryper runt i ansiktet. Första gången jag testade masken ville jag tvätta av den direkt! Haha, som det kittlades! Nu har jag däremot vant mig vid känslan & kan slappna av på ett helt annat sätt. Myrorna har bytts ut mot kittlande kolsyrebubblor & jag tycker faktiskt att det känns rätt skönt att bära masken. Dessutom är det otroligt kul att se hur den arbetar & beter sig på huden! Från att vara en rosa gelliknande kräm till att förvandlas till små små bubblor som sedan försvinner spårlöst in i huden. Magic!
 
 
 
Det här blir lite som en lyxig askungebehandling. Masken är perfekt att lägga innan festen då du vill tillföra omedelbar energi & lyster till huden. Huden känns len & jag känner mig alltid superfräsch efteråt. Jag läste någonstans att detta är Madonnas favoritmask, då har vi iallafall en sak gemensamt. 
 
Triple Oxygen Instant Energizing Mask finns att köpa på Skincity.se för 489 kronor.
Jag såg att de just nu har 20% rabatt på hela Bliss-Sortiment, passa på om du är sugen :}  

Det låter ju onekligen bra, men lite dyr är den. :-)

det låter som att det är en bra produkt! :)

Låter jättehärlig!
Blev sugen på att testa och hittade en 10 ml-förpackning på lookfantastic för ca 60 kronor... Funderar på att kanske beställa det så man kan prova i alla fall! :D

SV: Tack :D

Tusen tack för omtanken fina du, det betyder verkligen otroligt mycket just nu. Det är aldrig lätt men man får fokusera på att det är det bästa man kan göra av situationen :( Stor kram!

Spännande, har varit sugen på att pröva den länge. Nu kanske det äntligen är dags.

Det låter spännande, lyxigt och dyrt i ett:)! Jag har läst om Bliss, härligt att få en så utförlig beskrivning och rescension!

Fräckt :) Ungefär hur länge/till hur många omgångar håller 1 flaska?

De lät spännande :) Den hade jag vela testa nån gång :)

är de som en srub?

Spännande, har länge funderat på att testa den här masken och varför inte, om Madonna och Brownsugar gillar den så måste den ju vara FAB ;)

Svar: Haha gulle! :*
Sara Sternemar

SV: Aa, eller huuur! ^^
Hon tackar säkert! :)

~* Sorryyy för segt svar ♥ *~

Blev jättesugen på den här!
Doc lite orolig att jag är för "känslig". Köpte (när det var sån hitt) sånt där läpp"glans" som stack på läpparna så dom skulle bli större men det kunde jag absolut inte använda för det gjorde ju asont. Vad tror du?

Svar: Jag tror inte att du är för känslig för denna masken. Den gör inte ont utan känns bara kittlig, som små små myror springer runt på ansiktet typ, haha!
Sara Sternemar

ja jag älskar rosor.
låter ju som en härlig mask de där... kanske man borde köpa.
tipsar om en sida idag i min blogg fast med kläder
kraaam

svar: mm javisst dom var jättegoda! Jag hade de sista körsbärsgrottorna med till arbetet idag och det piggade upp dagen minsann att få smaska på dem efter lunchen ;)

Mickan

TACK !! Det är precis vad jag behöver
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: