Bloggvisning hos The Body Shop

 
 
Igår kväll bjöd The body shop in skönhetsbloggare för en förhandstitt på höstnyheten Honeymania. Vi höll till i deras butik på drottninggatan i Stockholm där vi drack bubbel & mumsade snittar samtidigt som vi doftade, kladdade & klämde på produkter.
 
 
Honeymania innehåller honung {of course} som är Community Fair Trade-producerad & kommer direkt från Etiopiens regnskogar. Något som är coolt är att bina som producerar honungen inte hålls av biodlare utan lever i det fria, de kan byta kupor när de vill & ta sig en snurr i skogen om de känner för de. Kul!
 
Serien består av Bodybutter, Bubble Bath Melt, Eau De toiletteShower Gel, Body Scrub, Lipbalm & Soap. Alla förpackningarna är supersöta & tvålen ser ut som en honungsdiamant aka. bivax. Doften är helt underbar! Innan jag doftade på honeymania så trodde jag att den skulle dofta starkt av honung. Så är inte fallet. Faktum är att den påminner väldigt mycket om deras tidigare Moringa-serie men upplevs mildare. Honungen lättar upp doften &  skapar den där söta, mysiga touchen som vi ofta är ute efter. 
 
 
Vi fick även kika lite på deras andra nyhet - White Musk Smoky Rose. Jag som inte brukar gilla rosdoft blev possitivt överaskad! Det här är inte alls en "mormorsdoft" som jag först trodde, utan en spännande aftondoft som kickar ass! Doften kan beskrivas som rökig, mystisk & sensuell. När jag sniffar lite närmare tycker jag även att jag anar lite lakritstoner? Jag är stormförtjust i White Musk Smoky Rose & tror att doften kommer bli en riktig storsäljare! Produkterna lanseras i butik den 26 september , väl värt att spana in. Vad tycker du om nyheterna?
Bild lånad av snygga Ida

Lät inte alls så dumt det:)

Åh vad trevligt ni ser ut att haft :) Jag skulle dit men var så sjuk :( Får komma på nästa istället!

Längtar till Honeymania lanseras, den är så underbar som du säger!

önskar att jag hade kunnat gå :( men hade jobb dagen efter, så surt...

Åh vad roligt, ser ut som att det kommer mycket fint nytt :D

Fick Honeymanias bodybutter i min senaste Glossybox, älskar den och längtar efter att få prova resten av serien!

Åh va kul med body shop event !

åh älskar the body shop!!

Åh fuskigt!

Så roligt med bloggvisning :)

Åh avundsjuk!
Spännande produkter.. :-))
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: