Crabtree & Evelyn Citron Honey & Coriander

Crabtree & Evelyn Citron Honey & Coriander är solmogna citroner blandat med en gnutta honung på flaska. Doften är superfräsch & efter ett tag på huden tycks jag ana den grön noten av korriander. Blandingen får mig att tänka på en läskande sommardrink. Lotionen är lätt & går snabbt in i huden utan massa kladd & hinnor. Benen blir mjuka & känslan håller i sig länge
 
 
Jag som älskar citrondoft blev överlycklig när jag upptäckte att Citron Honey & Coriander INTE doftade rengöringsmedel. Allt för ofta har jag hittat citrondoftande produkter som övergått till toalettrengöring efter några sekunder på kroppen. Thank God for Crabtree & Evelyn! Dessutom gillar jag att flaskan är utrustad med en pump som gör det lätt att dosera önskad mängd på kroppen. Och visst är illustrationerna på flaskan super fina? Nästa köp får bli duschgelen i samma serie, om den är hälften så god som bodylotionen så har vi en vinnare! ♥ Finns att köpa hos eleven.se för 169 kronor. 

Det låter som en fräsch doft :)

Men mumma vad fräscht. Gillar citrondoft mer och mer med åren för att va ärlig! :)

Vilken snygg flaska och jag gillar också när det pump. Det blir så mycket lättare på något vis!

Låter som en läskande bomb =D

Sv: Ja, det är det verkligen. :)

Så friskt och fräscht med citrusdoft! :)

Låter hur härlig som helst! Jättefin flaska :)

Roligt, älskar crabtree & evelyn, doftar den likt bliss variant eller mer citrus och mindre socker?

Åh, den låter ju underbar!

kan tänka mig att den doftar ljuvligt:)

kan tänka mig att den doftar ljuvligt:)

Jag har också svårt att hitta citron utan WC doft. .. Denna serien gtån C&E är verkligen bra! en till favorit ät Bliss Lemon+Sage!

Jag har också svårt att hitta citron utan WC doft. .. Denna serien gtån C&E är verkligen bra! en till favorit ät Bliss Lemon+Sage!

Kickan

Håller med dig, en underbar doft

Jag har provat deras avokado-body lotion, och jag håller verkligen med om att den går in snabbt i huden. Man blir silkeslen! =)

Förpackningen är urgullig!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: