Diorshow Fusion Mono Eyeshadow

 
Dior kom med ett gäng höstnyheter iform av kollektionen Mystic Metallics. Idag tänkte jag visa er Diorshow Fusion Mono i nyansen 661 Météore. En mousse-gelé ögonskugga som sägs ge spegelglans. Smälter in fint på locket & utlovar multidimensionella kontraster. Lovar också lång hållbarhet. ♥  ♥  ♥
 
 
Jag tycker att den här skuggan är riktigt läcker. Nyansen & den glossiga effekten får mitt hjärta att slå några extra slag. Den smälter in fint utan att lägga sig i veck & de små glitterkornen skapar verkligen en fin dimension på locket. Däremot är jag lite tveksam till hållbarheten. Enligt produktbeskrivningen lovar den lång hållbarhet, då undrar jag bara, hur långt är lång? Första gången jag testade skuggan skippade jag primer, på eftermidagen hade mycket försvunnit & kopparfärgen lyste med sin frånvaro. Det känns lite tråkigt med tanke på att produkten kostar 340 kronor & då tycker jag inte att det ska behövas någon primer för att hålla den på plats. Speciellt inte när det är en mousse-gelé formula. Andra gången grundade jag med en primer & då satt skuggan på plats till läggdags. 
 
Pågrund av det saftiga priset & att det faktiskt finns budgetalternativ {tex. IsaDoras Cream Mousse Eye Shadow} som fungerar lika bra så känns inte skuggan som ett "måste-ha för mig". Dock kan jag inte undgå att jag älskar förpackingen & visst känns den lyxig! Kanske något att önska sig i julklapp? 

Ser jättefin ut! Men synd när den inte håller vad den lovar :(

Sv: eller hur :)

Fin färg var det i alla fall

fin ögonskugga

Tack så mycket :D

ååh snyggt!

Åh, superfin ju!

Svar: Riktigt skönt faktiskt! :)

Sv: Härligt, det är bara bra. :)

Fint med guld ögonskugga! :)

det är super mysigt :)

fint :)

Tusen tack :)))

Trist att den inte verkar hålla så länge, men annars verkar det vara en bra ögonskugga! :)

köpte sån igår, inte de märktet
men den färgen :D jättefin

Åh så vackert, du passar sååå bra i den. :-)

Goosh! Den var riktigt snygg!

Chanel har ju en liknande skugga, Illusion d'ombre. Mousseliknande konsistens och jätteenkel att applicera. På mig sitter den hela dagen utan primer. Kostar nog lika mycket.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: