L'Oréal Paris - Sublime Glow Cleansing Oil

När jag såg att L'Oréal kommit ut med en ny rengöringsolja för sminkbortagning så kände jag direkt att jag ville testa den. Oljan ska ge en bättre hudkvalitet & den avlägsnar snabbt vattenfast makeup från ansiktet enligt produktbeskrivningen. Designen på flaskan är riktigt snygg & jag gillar verkligen hur oljan doftar. Tänk apelsin blandat med parfym, ganska starkt så inget för den med känslig näsa. 

 
Nu har jag testat oljan i tre dagar & jag kan ärligt säga att jag är livrädd för den här flaskan. Mitt ansikte är fullt med små plitor & böldliknande finnar tackvare mineraloljan som finns i produkten. Jag hade läst Belezas varning tidigare men envis som jag är så var jag tvungen att testa produkten själv. Tack för den Sara. Nu sitter jag här likt en prickigkorv & ångrar livet ur mig. Det är riktigt tråkigt att min hud reagerade så kraftigt med tanke på att oljan kändes otroligt skön på huden & tog bort sminket galant. 
 
Mineralolja är väldigt effektivt vid sminkborttagning men den täpper också till huden vilket kan resultera i finnar osv. om du är känslig. Något att tänka på nästa gång du väljer rengöring! Om du tror att Sublime Glow fungerar bättre på dig så hittar du produkten på Kicks eller i den nyöppnade L'Oréal Butiken i Täby centrum. En flaska kostar 115 kronor. 
 
Linnea

Stackars dig. Jag har den och jag tycker att den är kanon på min hud. Tråkigt för dig. Verkligen...

Allt bra med dig? :)

Oups! Din stackare, hoppas det går över snabbt! Tror inte jag vågar prova nu, det finns så mycket annat bra på marknaden:)!

Ohh den var inte bra då hör man ju,

Hoppas att reaktionen försvinner snabbt nu då

Din stackare :( Hoppas att dom försvinner snabbt!

Åh nej... jag som hade ögon för denna... Men bra att man vet innan så man inte råkar ut för samma sak :)

Stackars dig! Hoppas de finnarna finners då! Jag ville prova den faktiskt, men jag har också väldigt känslig hud! Tack för varningen!

M

Usch så tråkigt!

Helena

Om du vill ha en GRYM rengörings olja måste du prova "cleansing oil" från Gilda. (Du hittar den på Gilda Skolorna). Du blandar den med vatten efter din hudtyp. Jag ÄLSKAR den! Prova :)

Naj naj naj! Fasiken alltså. Black soap black soap black soap - I’m telling you!

Nejmen guuud vad tråkigt och oskönt med skavankerna som uppstått i ansiktet! Den får man akta sig för då.

Usch fy vad tråkigt! Det är aldrig kul när sånt händer. Då vet man att man ska hålla sig ifrån den med andra ord :)

men jösses, varför blev det så ?
hoppas verkligen att det lägger sig fort

Nej va trist :-( Hoppas huden återhämtar sig snabbt!!

SV: Det va asgott!

Ha det bra ~

Sofie Ahlskog, need hjälp!

Skulle du kunna vara jättegullig och tipsa mig om bra parfymer till höst/vintern som är lite mer "mysig" och "sensuell" typ.. Om du förstår? haha, har letat länge men inte riktigt hittat någon jag gillar! skulle vara otroligt tacksam!

Svar: Kolla mitt senaste inlägg "Höstparfymer"! Där finns tips om goda dofter :}
Sara Sternemar

Så trist! :/

Fy då...tack för den varningen. Bra och få veta om produkter som inte är bra också:)

Hej Sara :) Du bör använda en riktig rengörare (kräm, gel, mousse,...) efter, för att "cleansing oil" är en sminkborttagare men ingen riktig rengörare. Särskilt om det finns mineralolja. I Asien gör man så, det heter "double cleansing".

Svar: Åh tusen tack! Detta borde jag ju ha förstått men jag är så jäkla lat på kvällen så glömmer lätt bort att tvätta ansiktet en andra gång efter att jag tagit bort sminket :'D Ska följa dina råd hädanefter :) Puss!
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: