Pressfrukost : Björn Axén

 
Under min Stockholmsvisit hann jag med en pressfrukost på Björn Axéns salong {Birger Jarlsgatan}. Dagen till ära presenterades deras nya hårvådserie The Legacy 1963. Serien har tagits fram som en del i hyllningen av Björn Axéns 50-års firande. Den består av två produktlinjer för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som konsument att välja rätt. En för fint/tunt hår {guld} & en för tjock/grovt hår {bronze}. Utöver dessa pärlor finns det också en grå serie med stylingprodukter för alla hårtyper.
 
 Det bjöds på mackor, yoghurt & läskande juice samtidigt som vi fick veta mer om Björn Axén som person.
Blandannat visades den här filmen som tagits fram speciellt för 50-årsfirandet.
 
 
Vad är då det speciella med den nya hårvårdserien? Enligt Jonas Hellström {VD för Björn axén} är det balansen mellan essentiella oljor, antioxidanter i form av ekologiska oljor från arktiska bär {lingon & blåbär} samt ett eget proteinkomplex plus de unika dofterna som tagits fram speciellt för att matcha produkterna & förpackningarna. Deras vision är att skapa lyxigare produkter & få fram den där exlusiva känslan i badrummet. Schampona innehåller ett nytt rengöringssytmen i form av flera olika mildare tensider som ska klara av att göra rent på djupet på ett mycket skonsamt sätt. Jonas påpekar att schampot kan kännas lite oljigt samt inte löddrar speciellt mycket i kontakt med vatten. ♥ ♥ ♥
 
 
Han ville också en dementera ryktet om att man inte ska ha balsam i hårbotten. Enligt Jonas SKA man ha balsam i hårbotten. Massor. I alla fall om det är en bra produkt. Han jämför det med att tvätta ansiktet med tvål & sedan låta bli att smörja in det efteråt. Kanske inte så konstigt att så många har problem med sin hårbotten? Mer balsam åt folket! Jag ska iallafall testa & se om det gör någon skillnad. 
 
 
Eftersom The Legacy 1963 andas lyx så stiger även priset. Mellan 260-360 kronor kommer produkterna kosta. Jag har själv testkört schampot & balsamet för tjock/grovt hår & jag kan meddela att det kändes som ett nytt hår efter en enda tvätt. Hur bra kommer inte mitt hår bli om jag fortsätter använda produkterna? Hatten av för Björn Axén, detta har ni gjort riktigt bra. Produkterna finns redan i butik så ut & leta! 

Vi måste verkligen ta igen det!! Tyvärr inte :/. Jag håller utbildning för TBS makeupartister i Göteborg då. Men jag går på pressvisningen istället. Jag hoppas att vi ses snart ändå! <3

ser ut som
bra produkter :D

Riktigt spännande :)

ser härligt ut!

Fick prov på dom produkterna när jag handlade på Kicks häromdagen, den för fint hår, så det ska bli kul att testa! :)
Och angående att ha balsam i hårbotten. Jag förstår inte hur man inte kan ha det? :) Jag måste verkligen ha balsam i hela håret och massera botten med det, annars känns det alldeles för frissigt. Så det rekommenderar jag till alla! ;)

Lisen

Vilket fint event. Jag ska leta efter produkterna. Behöver nya som fungerar.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: