Spa Soap - Passionfruit & Lime

Spa Soap från Make up Store ingår i deras HomeSpa-serie som erbjuder hudvård i olika former. Serien är skapad för att ge oss konsumenter en härlig spakänsla hemma. Jag har på senare dar blivit ett stort fan av hårda tvålar. De känns gammaldags & mysigt på något sätt. Jag minns att min mormor alltid hade hårdtvål hemma & hur roligt jag tyckte det var att låta den halka runt i handfatet när jag var liten. ♥ ♥ ♥ 
 
 
Passionfruit & Lime känns som en modern hårdtvål för oss som vill ha lite fräscha dofter hemma & inte lockas av de ovala vita tvålarna från förr. Jag har testat tvålen i duschen & vid handfatet & jag kan säga att i duschen fungerar den inte för mig. Min hud blir lätt uttorkad & jag känner mig "sträv" när jag ska torka mig. Vid handfatet är den mycket trevligare. Den är utmärkt att tvätta bort swatches på händerna & annan smuts som uppkommer under dagen. Här upplever jag inte att den torkar ut på samma sätt som den gör i duschen. Den fräscha doften av lime & frukt gör tvättupplevelsen riktigt trivsam. Ser ni föresten förpackningen som tvålen kommer i? Perfekt present om du är bortbjuden på middag! Sätt bara ett snöre runt asken and you are redy to go! Finns att köpa i Make Up Stores butiker för 95 kronor. 
 

Vilket bra presentips! Lite nostalgi med hårdtvål igen:)!

Vilket bra tips! :) Vet du vad den finns i mer för dofter? :)

ja den var verkligen to die for!

SV: Tack snygging! <3

Blir en perfekt present! Lite roligare att få något man inte brukar få.

Lyx :)

Sv: ja verkligen :D

Härligt med spa!

Vilken lyxig liten förpackning! Jag klarar heller inte av såna här tvålar i duschen, den sträva känslan på huden gör mig galen, haha! Men det är ju toppen att ha vid handfatet :)

Härligt! :D

Måste hålla med om att hårdtvål är charmigt på något vis! :) Glad att vi fortfarande har sånna hemma i mitt hus, haha.

Åh, vilken lyx!

Känns jätte lyxig!

Den tvålen skall jag absolut testa! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: