Månadens GlossyBox - April

Sista dagen på månaden & min Glossybox har äntligen anlänt! Förra årets April-tema döptes till "Spring Clean your beauty" & jag minns att jag fick en fin hårinpackning från Maria Nila. Glossybox har valt att bygga vidare på konceptet vårstädning även iår & därför heter årets aprilbox "Spring Beauty Prep".
 
I min box hittar vi läpp-peelingen Êntre Belle som jag verkligen ser fram emot att testa. Schampo för torrt & skadat hår från Rich Hair Care. Duschskum från Rituals i doften Yogi Flow. Jag äger ett av Rituals duschskum sen tidigare & de är verkligen superbra! Kan användas både för rengöring av kroppen & som raklödder! Tester av Rich hair cares argan oil elexir & YU-BE ansiktskräm, tydligen en bästsäljare i japan. Sist men inte minst, en läppensel från Emite Make Up (nylansering). ♥  ♥  ♥
 
 
Jag har lite blandade känslor över den här boxen. Ena sekunden gillar jag den & nästa känner jag bara "meh". Eftersom temat är Spring Beauty Prep hade jag önskat någon ansiktsmask av det starkare slaget eller en härlig kroppskrubb istället för ett schampo jag aldrig hört talas om. Duschskummet från Rituals var däremot en possitiv överaskning & visst ska det bli roligt att testa både läppenseln & läppskrubbet. 
 
Har ni fått era boxar än?
Blev ni nöjda med innehållet? 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR via min annonslänk.

Vilken bra box! Såg någon som bara fick massa sb12 typ? Fan jag har inte fått min än :( Kommer jag ju få min fredag eller måndag...fan denna väntan! :P

Sa upp min glossy senast så jag hade ingen denna gången och känns inte direkt som det var nåt jag missa då det inte var nåt jag var i behov av, tur det så jag inte hade haft ångest över att jag sa upp den ;)

Anonym

Jag fick tandkräm och en tråkig lotion från ldb! Min första glossybox och jag är grymt besviken

Fick samma box som du och är nöjd med fullsizegrejerna men proverna kunde de likagärna ha skippat och ersatt med en till större grej...

Har inte glossybox men måste bara fråga hur det fungerar, får inte alla samma saker i boxarna? Är det olika "nivåer" man prenumererar på eller hur fungerar det?

Svar: Man fyller i sin "beautyprofil" på deras hemsida & sedan väljs produkter ut efter den. Därför får inte alla samma :}
Sara Sternemar

Kul med glossybox :D

Anna

Min box var urkass :/ Fick en Ldb-lotion, en tandkräm och tuggummi?!!

Japp, jag är nöjd med boxen! :)
Fick dock inte helt samma innehåll som du.. Bilder i bloggen.

Jätte nöjd med min! Finns så många som klagar men för 139:- så är jag super nöjd :) Fick en Nude Magique Blur Cream istället för shampoot och en LdB lotion istället för Rituals i min box.

Smart med raklödder och duschrum i samma! :)

Jättefin box

Diana

Jag fick hem liknande innehåll i min box med, schampot måste jag säga var helt fantastiskt, likaså argan oljan man fick med, tror det är ett nytt märke som lanseras i Sverige.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: