Månadens GlossyBox - Mars

Bättre sent än aldrig, här har ni Mars månads Glossybox! Temat är Beauty in bloom & tanken är att boxen ska lyfta fram nya "blomstrande" varumärken som glossybox ska samarbeta med. Glossyboxen har även fått en ny fräsch designuppdatering. ♥  ♥  ♥  
 
I min box hittar vi Mitchell and Peach Body Cream, honung, organisk kokos, sheasmör & vitamin B5 ska mjukgöra huden & förpackningen är riktigt stilren. Dock gillar jag inte lavendeldoften som den lämnar efter sig så tyvärr kommer jag inte använda krämen själv. Desto bättre doft hade nylanseringen från Panos Emporio! En deospray vid namn Goldflower, en härlig blandning av friska frukter & blommor, precis i min smak. Det neon-orangea nagellacket från Models Own kommer passa perfekt på tassarna i sommar.
 
 
Stylage skickar med ett läppbalsam av medicinsk kvalité. Det sägs vara läkande & vårdande för läpparna, perfekt att använda om du gjort en läppfiller (?) Jag förstår inte riktigt varför Glossybox skickar med den här typen av produkt. Det ska tilläggas att jag fick ett rabattkort på 700 kronor på valfri fillerbehandling också. Fillers-ingrepp tycker jag är något man bestämer sig för att göra själv & inget man vill bli påverkad av att testa genom reklam. Fleur De Santé Precious Skin Twinkle Eye Contour Cream kommer i en turkos tub med silverkork. Sägs vara en mjukgörande ögonkräm med lystergivande pigment för en pigg & fräsch blick. Innehåller även hyaluronsyra som håller huden återfuktad & smidig. Bonusprodukter - Test på Panos coco sun & Egyptian Magic CreamJag tycker boxens innehåll drogs ner lite av fillerskupongen (som jag valde att inte ta med på bildenGladast blev jag av Panos Emporio GoldFlower deon som doftar väldigt fräscht & vårigt! Måste spana in Edt:n också!
 
Har ni fått era boxar än?
Blev ni nöjda med innehållet? 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR via min annonslänk. 
Kickan

Har aldrig testat glossybox, funderar på en prenumeration.

Tack så mycket, man får ju bara försöka så gott man kan :)

Fick ungefär samma saker i min box, mitt nagellack är däremot i silver och med massa glitter i :) Förstår inte heller riktigt grejen med varför dom skickade ut presentkort på fillers..! :S

Vad lustigt med presentkort på fillers. Hade varit bättre med presentkort på något annat...

jag vart jätte nöjd :) min första box :)

Jag blev ganska så nöjd med min box :) Verkar vara stor variation på boxen denna gången

Tycker jag fick en riktig skitbox faktiskt. Nagellacket med stråglitter var nog värst, men sen så reagerade jag precis som du på rabattkortet. Det åkte direkt ned i papperskorgen. Ännu konstigare är ju att de hade en hel intervju och artikel i Glossymag om fillers/behandlingar!

Sv: ja de produkterna jag har hunnit prova lite hittills har verkat bra :)

Hört blandade kommentarer från vänner gällande mars månads glossybox :/

Har själv tänkt slå till på några glossyboxar nu lagom till sommaren :)

Lyxigt!

SV: Oj. Bra där!
Tufft att mitt inlägg kunde få dig att sluta äta nötter offentligt. Tack! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: