Sverigelansering av Balance Me

Idag var jag inbjuden till afternoon-tea för att höra mer om Balance Me's lansering i Sverige. Ni kanske känner till märket via Glossy box? Eventet hölls på Strandvägen 7a, världens finaste lokal. Det bjöds bla. på lyxiga macarons, laxsmörgåsar, bellini, scones, gröna hälsoshots & självklart te i olika smaker. 
 
 
 
Balance Me grundades 2005 av de britiska systrarna Rebecca & Clare Hopkins. Till en början skedde tillverkningen av produkterna hemma i köket, tills en dag då de blev upptäckta av en "high street" återförsäljare. Inom ett år var märket välkänt i hela Storbritanien. Nu är tanken att vi svenskar ska få upp ögonen för detta naturliga, ekologiska märke. Alla produkter är fria från parabener, mineraloljor & sulfater. Vi hittar allt från ansiktskrämer, kroppsolja & duschkräm i sortimentet. Är du nyfiken på naturlighudvård kanske du ska ta dig en titt på Balance Me när de (förhoppningsvis) dyker upp i fysisk butik. Produkternas dofter får mig att tänka på SPA & det finns allt från ros till eteriska oljor. Just nu hittar du produkterna på Aliceandwhite.com
 
 
Har du hört talas om Balance Me?
Om inte, är du nyfiken på märket?
 

Åh jag är så ledsen för att jag inte hade möjlighet att åka upp för detta

Oh vad spännande du! :D

har aldrig hört om de märket men blev definitivt sugen att testa någon produkt! Hade varit jättekul om du hade vilja skriva nån recension om produkterna :)
macaroonsen såg helt amazing ut .. lite små avis hihi
kram

Fantastiskt fina bilder, as usual och afternoontea så otroligt underbart. Aldrig hört talas om märket men på långt håll ser förpackningar ut som de från The Body Shop.

Anonym

Har aldrig hört om märket och det finns antagligen inte här i finland... som vanligt är vi efter med allt här :D

åhhhh jaaaa! vilka underbara nyheter! men vet du var de ska säljas?

åhhhh jaaaa! vilka underbara nyheter! men vet du var de ska säljas?

Svar: Antar att de kommer dyka upp på Åhléns eller Kicks ev. hälsokostbutiker inom en snar framtid :D
Sara Sternemar

åhhhh jaaaa! vilka underbara nyheter! men vet du var de ska säljas?

ååh så mysigt såg otroligt trevligt ut :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: