LCC Hydration Heaven

 
Löwengrip Care & Color fortsätter att lansera nya produkter. Vad sägs om en hårolja i sprayform? Hydration Heaven lovar rikligt med fukt samt lyster & glans. Doftar svagt av passionsfrukt, lotusblomma & vit mysk. Konsistensen är väldigt rinnig & lätt, nästan lite vattnig. Jag kan tänka mig att den passar skandinaviskt, fint hår utmärkt men ni med grövre strån kanske behöver se er om efter något tyngre. På mig som har extensions fungerar oljan helt okej. Den går snabbt in i håret & jag upplever att det både blir glansigare & lättare att reda ut. Ett stort plus för sprayfunktionen! Jag ogillar att kladda med oljor i händerna när jag har bråttom & då fungerar den här lösningen perfekt. Finns att köpa hos Nordicfeel.se för 159 kronor. 
 
Är du sugen på Hydration Heaven?
Har du testat LCC's produkter förut?
 
*inlägget innehåller annonslänkar

Spännande :)

jag har testat hennes hårinpackning :) super bra!

Svar: Ja, visst är lussekatter gott! Älskar det :)

Tack för tipset!

fint

Tack för tipsen! Har inte testat den här serien innan men blir verkligen sugen på att göra det då den verkar super :D

smart att göra den i sprayform :)

låter som något som skulle passa mig :)

Malin

Tack for tipset! Ska testa.

Älskar produkter i sprayform!

Verkar spännande, dock har jag rätt grova hårstrån så precis som du skriver behöver jag något tyngre :)

Tack för tipset! :)

åh, men tack fina du! Detsamma ^^

Vilket bra tips :)

c

ohh lookz nice! i love morroccan oil product too! <3

Ser urhärlig ut! :)

Smart med sprayflaska, kanske nåt att testa. Gillar inte alls stora glasflaskor med jätte öppning

Johanna

jag köpte denna för någon dag sedan och jag tyckte att den luktade så fruktansvärt illa, nästan lite unket och gammalt, funderar på om jag ska gå tillbaka med den, antingen är min gammal eller så luktar produkten riktigt illa!

Johanna

jag köpte denna för någon dag sedan och jag tyckte att den luktade så fruktansvärt illa, nästan lite unket och gammalt, funderar på om jag ska gå tillbaka med den, antingen är min gammal eller så luktar produkten riktigt illa!

Det var ju faktiskt himla bra med en hårolja i sprayform...

Mjaaa tyvärr så fick jag inget bra bild på denna där damen och då vill jag spontant inte lägga mina pengar på hennes saker. Må så vara att de är bra men för principen är det ett fet NEJ =P... och som du ändå skrev om att produkten passar till den skandinaviska fina hårstrukturen så blir det ändå ett NEJ! Har grova hårstrå, tycker det är svårt att hitta bra hårprodukter till mitt hår... tips??
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: