Månadens Glossybox Maria Nilsdotter

Prenumererar du på Glossybox? Isåfall vet du säkert redan att Decembers Glossbox är designad av smyckesdesignern Maria Nilsdotter. Jag älskar när Glossybox kör designsamarbeten. Boxens utseénde är hämtat ur Marias skissbok med fina drag av blyerts & synliga papperslinjer. Inspirerad av korpens lekfulla sätt & dragning till allt som glittrar & glimmar ... 
 
 
I min box hittar vi choklad från Anthon Berg, Aloe Vera gel från Sasco, Glitter från Bella Pierre, Ansiktsmask från Jorgobé Skin Care/Copenhagen, Burt's Bees Lip balm Grapefruit & ett blått nagellack från Make up Store. Jag har blandade känslor för decemberboxen. Aloe Vera Gelen känns felplacerad & det hjälper inte att glossybox försöker sälja in produkten med meningen " använd på julresans solsvedda hud" ... Metallicblått nagellack från MUS känns som någon restprodukt som de behövde bli av med. Choklad, läppbalsam, ansiktsmask & glitter är dock alltid välkommet här hemma! Jag gillar verkligen Burt's Bees läppbalsam & peel-of ansiktsmasken från Jorgobé Skin Care/Copenhagen ska bli riktigt kul att testa. 
 
 
Har ni fått era boxar än?
Blev ni nöjda med innehållet? 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumerationHÄR  via min annonslänk.

Den här boxen är så vacker! Har kikat på den flera ggr för att jag gillar Maria Nilsdotter! Men jag får nöja mig med sammetsboxen som jag köpte, nu när jag sagt upp min prenumeration för rätt länge sen efter alltför många typ Nivea-produkter. Trist. I övrigt ett kul koncept! Har börjat beställa Lookfantasticboxen och den första imponerade! Roligt!
Lotta
Lotta

åh så mycket fint!

Emilia

Detta var första boxen (av 4) som jag faktiskt blev nöjd med. Jag fick ett rött nagellack istället för blått och silver glitter till naglarna istället för ansiktsmask. Mina andra boxar har varit ganska dåliga men denna tycker jag va ganska bra faktiskt.

Mikaela

Skulle man inte få ett smycke också? :/

Svar: Hmm.. det vet jag inget om? :(
Sara Sternemar

Ellen

Chokladen var jättegod

Så mycket fint :)

Funderar faktiskt på att prenumerera.
Känns som att man tjänar rejält på det. Ingen större kostnad i månaden och ett flertal spännande produkter som troligen skulle varit dyrare att köpa. Produkter man i normala fall kanske inte haft råd att unna sig alls. På så sätt får man både lyx och nya produkter regelbundet för en billig kostnad. Som att fylla år varje månad. Ett nytt spännande paket väntar.
Kikade på hemsidan och såg bilder på varje månads innehåll. Dock förstår jag det som att bilderna inte är helt korrekta, utan att alla kan få helt olika.

Oj ser ut som en mycket härlig box :)
Jag har det där läppbalsamet och det fungerar utmärkt och det doftar HELT OTROLIGT UNDERBART!!!
Glittret ser fantastiskt ut :)
xx

Funderar på att prenumerera. Det verkar vara en rolig grej! :)

Vilken underbart fin box!

ja fick de fulaste gula MUS nagellacket. kändes verkligen som något ingen annan köper....

Gud vilken bra box! Sade upp min glossybox för några månader sedan pga postens slarv... Men denna var ju jättefin!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: