Tävling Clearasil

Vad sägs om att börja året med en ny hudvårdsrutin signerat Clearasil? En undersökning gjord av Novus Sverigepanel visar att sju av tio anser att deras hy påverkar självförtroendet. Jag tycker det är hemskt att så många ungdomar (även vuxna) avstår från att göra saker pga. röda prickar i ansiktet. Huden är kroppens största organ, alla har vi drabbats av prickar & blemmor när vi minst önskat det. Låt inte det mest naturliga hindra dig från att känna dig vacker! Men, let's face it, visst är det härligt om man kan hjälpa naturen på traven & sudda bort dåligt självförtroende? I samarbete med Clerasil ger jag en läsare chansen att få hem ett boostat nyårskitt för din vinterhy. 
 
 
 
 
 
HUR TÄVLAR JAG?
 
 Berätta när du känner dig som finast i kommentarsfältet
 
Tävlingen avslutas den 7/1
Elin

Jag älskar att slippa sminka mig, så om min hy är fri från orenheter känner jag mig finast med bara ett rengjort, återfuktat ansikte!

Linnea

Jag känner mig finast när jag har klätt upp mig lite extra och är ute och dansar med mina vänner :)

Sofia

Jag känner mig finast när jag har ren hy utan några finnar och är lätt sminkad. Jag önskade att jag hade mer självförtroende utan smink men jag känner att jag alltid behöver lite, på grund av mina mörka ringar under ögonen och mina finnar. Ett sånt här kit hade varit en perfekt start på det nya året! Har haft problem med finnar på min panna i några månader nu vilket har sänkt mitt självförtroende ganska mycket.. Har testat olika sorters krämer och rengöringsmedel men inget har riktigt funkat :( Hade därför blivit så glad om jag hade fått möjligheten att testa Clerasils produkter :) Gott nytt år! <3

annica la sundström

Tillsammans med de jag älskar känner jag mig alltid fin, ibland behöver mitt ansikte hjälp och då är clearasil melodin.

Det låter kanske konstigt men jag känner mig som finast när jag är glad och på gott humör.

Amanda

Jag känner mig som finast när jag inte har en tanke på hur jag ser ut alls. När jag kan skratta, hoppa omkring, ha på mig vad som helst och göra konstiga miner som förvränger mitt ansikte utan att skämmas eller tänka "Oj, hur ser jag ut nu?" eller undra om andra tänker på det med.
Det är den bästa känslan. Att inte behöva bry sig.
Dock är mitt ansikte fullt av ärr och acne som jag vet kommer bli nya ärr. Det gör att mina stunder av glömska inte blir många. Jag vet inte om produkter som Clerasil fungerar men jag är absolut villig att testa. Det hade varit toppen att vinna den här tävlingen!
Kram och gott nytt år på er allihopa!

Pia

Som finast känner jag mig när jag vaknar och jag vet att håret står i en boll runt mig och säkert lite mascara som klistrat sig fast på kinden, inte just i den stunden känner jag mig finast (snarare tvärtom) men när älsklingen min vaknar och säger godmorgon min fina! Då känner jag mig trots allt vackrast i världen!

Pia

Som finast känner jag mig när jag vaknar och jag vet att håret står i en boll runt mig och säkert lite mascara som klistrat sig fast på kinden, inte just i den stunden känner jag mig finast (snarare tvärtom) men när älsklingen min vaknar och säger godmorgon min fina! Då känner jag mig trots allt vackrast i världen!

Jag känner mig finast när jag är med min pojkvän, fast förklaringen kan väl va att han fortsätter det om o om igen :P

Jag känner mig som konstigt nog oftast finast när jag ska tvätta av sminket på kvällen. När jag tar av mig glasögonen och kan se mitt ansikte som det faktiskt ser ut, utan bågarna som alltid sitter som klistrade på näsan. Då, innan jag börjar mig ner över handfatet för att påbörja kvällens rengöringsrutin, då ler jag ofta åt mig själv, tänker att "jag ser ju riktigt bra ut" sen rinner sminket ut i avloppet och kudden kallar.

Christina Frisberg

Jag känner mig finast när jag har tränat och tagit en dusch och sätter på lite fina/sköna kläder och läppstift och mascara, jag har fin färg på kinderna och känner mig behagligt avslappnad av alla endorfiner som kickats igång av träningen, :)

Jag känner mig som finast när min insida mår bra. Då behövs varken smink eller fixat hår för att jag ska känna mig finast i hela världen.

julianna fredriksson

Hej!
Är gärna med.

Jag tror att med motion och ett sunt liv, plus med ett strålande leende på
läpparna kan göra att man känner sig finare både till det inre och yttre.
Tror det är bra att man har ett positivt tänk.

Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

Linda T

För mig är det när jag varit utomhus mycket, helst utan smink, för att sedan klä upp mig med smink och fina kläder. Jag gillar att klä upp mig och sminka mig, men tycker att utgångsläget är bäst med en fräsch och "luftad" hud som fått lite färg :)

Fideloppan

När jag får vara bara jag. Klä mig i sunkiga kläder och ändå vara till min älskades behag. När jag får vara ledsen, han torkar mina tårar och jag känner mig svag. Då känner jag mig som finast, när jag får vara älskad för att jag är bara jag.

Malin Svensk Björck

Jag känner mig som finast varje gång jag tittar in i min makes ögon ♡
Då ser jag hans kärlek till mig och min kärlek till honom återspeglas. Hur kan jag då inte tycka att jag är fin!

Jag har turen att få känna mig fin i stort sett hela tiden. trots att jag inte har så fin hy!. Jag har en sambo som är helt underbar. så fort jag inte orkar peppa mig själv så gör han det. Alltid fina ord & hejar rop.

Matilda Dahn

Jag känner mig som finast när jag tvättat bort allt smink och går helt naturlig till skolan, det beror inte på att jag inte vill använda smink utan att jag får allergiska utslag runt ögonen! Från början va det jobbigt att gå utan i smink men nu är det jag! No makeup no problem! (För mig iallafall)
Ingen har någonsin sagt något elakt när jag inte har smink, ENBART POSETIVA SAKER!
Kram Matilda

Jag känner mig som finast då jag mår bra både fysiskt och psykiskt och då jag får vara tillsammans med de jag älskar :)
Min fästman är också helt underbar och får mig att känna mig fin trots att jag ser ut som ett troll ibland ;)
xx

Amanda

Jag känner mig finast de dagar jag inte bryr mig om hur jag ser ut. Som idag, går runt i pyjamasen fortfarande och har städat hela lägenheten, håret är på sniska och ansiktet är utan smink. Jag behöver inte bry mig och det känns så skönt.

Mickan

Jag känner mig finast när jag inte behöver använda smink och ändå lyser upp rummet.

Diana

Jag känner mig som finast när min älskade ger mig komplimanger. : )

Jag känner mig som finast de stunder då jag är totalt osminkad, med håret i en riktigt trasslig bun och med världens största leende på läppar när min pojkvän ber mig att inte sminka mig och säger "du är vacker utan allt det där". När han ber om att få stå och kramas i en halvtimme istället för att jag ska sminka mig, det är då jag känner mig vacker.

Som bäst känner jag mig efter ett bad,
skrubbat alla kroppsdelar, från huvud till vad.
Känsla av ren hud är så underbart,
så finast är jag utan finnar & orenheter såklart!

freja

Jag känner mig som allra finast när jag är bekväm med att vara osminkad trots finnar och orenheter, när mina vänner och min familj får mig att känna mig älskad och uppskattad oavsett hur jag ser ut. Med det sagt så hade jag såklart ändå uppskattat ett kit för att starta en ny hudvårdsrutin, man vill ju alltid vara den bästa versionen av sig själv!

Emilia

Jag känner mig finast under slutet av sommaren. Då har jag blivit brun och de flesta finnar och andra orenheter har försvunnit. Så slutet av sommaren med en solkysst och finare hy, då känner jag mig som finast

Carolina

Jag känner mej som allra finast efter ett pass på gymmet & jag har duschat. Mår alltid så bra av att träna vilket automatiskt gör att jag ler när jag går därifrån! :)

Om min hy är relativt ren och fri från finnar så är det efter jag har tvättat ansiktet på morgonen och applicerat en dagkräm. Bara lite enkelt alltså :)

Anne-Marie

Jag känner mig som finast när jag tagit mig tiden till att ha ett litet hemmaspa och bara ta hand om mig själv. Släppa allt runt omkring och bara slappna av. Göra hårinpackning, fotbad, ansiktsmask för att sedan smörja in sig i en härligt doftande hudkräm och en fuktgivande ansiktskräm. Skippa allt smink och bara låta huden andas. Då känner jag mig som finast och det finns ingen härligare känsla än att ge sitt ansikte de produkter den behöver för att återfukta och bli riktigt ren :)

Inez

Jag känner mig finast när jag är bekväm. Och med det menar jag att när jag är så mycket mig själv som möjligt så mår jag bra. Att få bara vara jag är rätt skönt ibland. Då jag skippar tankar på sminket, kläder och hår. Men dock blir jag i vilket fall, när jag ser mig i spegeln, påmind om min sämre hud, minna finnar . Detta gör att jag alltid, för mitt eget tycke, använder foundation och concealer för att täcka det sårbara. För trots att det inträf det vackraste, så gör det ont och kan bli inflammerat ! Och jag vet att många känner igen sig i detta! Jag skulle super gärna vilja prova clerasils produkter för att se om jag kan bli bekväm utan spakel. Att känna att man är stolt över sig själv slår allt, och att även veta att skönheten även finns under sminket och även utan, det är guld värt.

Jag känner mig som finast när jag får håret fixat, sminket på och kläder jag trivs med.
Men hyn har krånglat på senaste. Något som inte varit likt mig. När jag får rätsida på det, känner jag mig extra fin och kan dra ner på spacklet.

Iris

Jag känner mig finast morgonen efter kvällen jag pamprat mig själv ordentligt och vaknar utvilad och med ett natural glow i ansiktet. ;)

Lotta L

Jag känner mig som finast när jag har sminkat mig och fått ordning på håret! Samt har något trevligt på mig.

Emelie Nyberg

Jag känner mig som den finaste tjejen på jorden när jag sitter i soffan i mjukisbyxor, sweetshirt, slarvigt uppsatt hår, osminkad och med en kopp varm choklad i famnen då min pojkvän helt plötsligt vänder sig mot mig, tittar mig i ögonen och säger "min fina, fina tjej."

Freja

När jag kommer på min man med att snegla på mig med den där blicken som bara han har. Han ser så nöjd, glad, intresserad ut av mig trots vardagslunk, mjukisbyxor och flottigt hår. Brukar plocka fram minnet av hans smyg-blick när jag känner mig som ofräschast (läs: förkylningstider etc.).

Jag känner mej som finast när hyn är fin och när jag har sminkar och fixar mej
lite extra till vardags och fest. ;) Min hy krånglar på vintern och skulle verkligen behöva en boost,
så man kan få tillbaks sin lyster och glans, så nu hoppas jag på en chans att dessa produkter
i badrumsskåpet fanns till hands, :)

Jag känner mig som finast när huden är hyfsat bra (dock var det otroligt länge sedan den var fin, kan inte minnas hur ansiktet såg ut innan akne och ärr) och när jag lyckats med en fräsch, fin och naturlig sminkning som döljer finnar och ärr och piggar upp. :')

För ungefär en månad sen avslutade jag en kur som heter Roacutane, vilket är väldigt starka tabletter som ska få bort grov akne. Nu är jag akne fri, dock får jag små finnar då och då. Jag känner mig som finast när ansiktet inte längre är en berg o dalbana och det mesta har lagt sig. Min önskan är att få chansen att vinna dessa produkter då jag är på jakt efter något som ska hålla mitt ansikte rent så jag slipper ha ett dåligt självförtroende dag in och dag ut!

Känner mig som finast när jag tagit hand om mig själv väl med träning, kost och fixat till mig lite extra inför en fest! :)

Sara

Jag känner mig finast på försommaren, en tidig kväll med mina vänner innan vi går ut och dansar! När jag är som mest lycklig helt enkelt! Kram

Desirée Dahlqvist

Jag känner mig finast med nytvättat hår, och när jag använt plattången. MEN jag har en tonårsson som har problem med sin tonårshy, detta kit skulle vara perfekt för honom.

helen

Jag känner mig som finast direkt efter ett svettigt träningspass när endorfinerna fortfarande är på topp och kinderna rödrosiga!

Anna

Skulle inte tävlingen avslutas för länge sen??
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: