Aquolina Gold Sugar

Ända sedan jag fick hem ett parfymprov på Aquolina Gold Sugar har jag längtat efter mer. På Beautyplanets mellandagsrea fyndade jag Pampering Body Butter för 149 kronor ( ord. 290 kr). Inte nog med att den gör mina ben silkeslena, den doftar som en parfymerad efterätt! Jag brukar smörja in mig efter morgonduschen & doften stannar kvar på huden fram tills läggdags. 
 
Aquolina Gold Sugar Pampering Body Butter har noter av neroli, apelsin, apelsinblomma, creme brulee, kokos, grädde & musk.
Är du en gourmandfantast kommer du älska detta body butter! 

Alltså åh, så mkt bra tips du kommer med! Vill prova allt du lägger upp, hihi!
Jag har frågat en gång tidigare, men kan inte du visa hur du försvarar ditt smink och andra produkter? Behöver lite inspiration för att hålla iordning på mitt :) Kram

det låter ju som en perfekt body butter! :)

Åh det låter som något för mig! =)

Vad spännande! Den måste jag testa! :)

Vad spännande! Den måste jag testa! :)

Älskar när doften stannar kvar hela dagen! Men är mer för rena och blommiga dofter än "murriga" och gräddiga. Finns den i fler dofter? Gillar din blogg skarpt. Ha en bra kväll!

Låter som att den luktar helt hysteriskt gott, skulle gärna vilja ha :)

Jag skrev till dig på FB igår men provar här också: Vill göra mina fransar men är livrädd att mina egna ska bli totalförstörda. Samtidigt är jag student och kan kanske inte lägga en förmögenhet varje månad, men känner att det är något som jag ändå vill göra. Jag Vill ha tips om vart jag kan gå och gärna vart jag ABSOLUT inte ska gå. Känns som att du har bäst koll och är min Gud när det kommer till skönhet. Har du några tips till mig?

skulle kunna köpa den, bara för burken va så fin. Hehe :)

Alla Aqualinas dofter är ju helt stört goda!

Bara namnet gör mig sugen på att köpa!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: