Doft av ros

REN är ett helt nytt märke för mig. Deras filosofi bygger på naturlig hudvård. Första gången jag kom i kontakt med deras produkter var på Londonresan som Daisy Beauty bjöd in till i November. Med mig hem fick jag ett Luxury Rose Gift Set. Tyvärr har jag låtit det stå på hyllan alldeles för länge då jag inte är speciellt förtjust i rosdoft. När den första snön föll bestämde jag mig dock för att testköra produkterna & visst hittade jag en favorit!
 
 
Showergel, Body Oil & Body Polish
 
Vinnaren heter Sugar Body Polish. Den river skönt & lämnar min hud mjuk & återfuktad efter duschen. Jag tror faktiskt att jag kan lära mig leva med doften, just för att produkten ger så fint resultat. Om du tycker om rosdoft är detta kittet som räddar din vintertorra hy. Är du som mig, lite skeptisk till rosens starka arom bör du endast investera i skrubben. Oljan & Showergelen kan du lämna till mormor.
 
Kittet finns att köpa på bl.a Eleven.se & kostar nu 995 kronor (ord. 1203 kr)
 
Har du hört talas om REN förut?

Vilka fina förpackningar!

Haha jag älskar också scruben! Jag blev så förvånad då jag är så anti rosdoft XD Men doften sitter inte direkt kvar på mig :)

Oljan är jättebra MEN där sitter doften kvar mer så klarar inte av att använda den...

Har testat deras mask, glycolactic mask eller vad den heter, den är subverän. Doftar gott också, inte ros ;)

Har duschtvålen och kroppsoljan i den doften och de är verkligen underbara! ♥

Jag har en liten flaska av duschgelen som doftar ros som jag tycker doftar magiskt men så älskar jag rosdoft mer än något annat. Jag har testat väldigt många produkter från REN och är jättenöjd med nästan allt jag testat.

Intressant med ett nytt märke, ska absolut hålla utkik! Ros är inte min favoritsort, men en bra scrub är ju livsviktigt!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: