LCC Count on me

 
Det råder LCC feber hemma hos mig. Efter att ha förälskat mig i doften hos Clean up showergel var jag bara tvungen att beställa deoderanten som tydligen ska vara Blondinbellas favorit. Den beskrivs som "en effektiv deo med mjukgörande ingredienser för en torr känsla & len hud". Det första som slog mig när jag plockade upp förpackningen var att den är väldigt unik. Den ser inte ut som en vanlig deoderant & kan lätt misstas för en ansiktskräm. Förpackningen är rosa & klädd i ett folieliknande guldtäcke. Tyvärr är foliet löst & glappar lite vid toppen, något som personerna bakom LCC är medvetna om. Därför säljs deon för 99 kronor istället för 125 som det var tänk från början. 
 
 
Jag älskar doften & kan komma på mig själv med att sitta & sniffa i armhålan (hello snusk). Lotusblomman kommer verkligen till sin rätt & lämnar mina armhålor väldoftande & fräscha. Från början var jag skeptisk över huruvida deon skulle hålla mig torr lika bra som min Vichyfavorit MEN det visar sig att Count on me verkligen är något att räkna med! Doftar gott, torkar fort, lämnar inga fläckar på kläderna & håller armhålorna torra hela dagen trots jobbpass & powerwalk. Eftersom den ger lika god effekt som min tidigare Vichyfavorit, kostar mindre & doftar godare kan jag med handen på hjärtat säga att detta blivit min nya favorit.  
 
LCC säljs exlusivt på Nordicfeel.se
Något du vill prova?
 

Blir faktiskt nyfiken på att prova denna! Framförallt för den vackra förpackningen!

Får nog kolla in denna när den jag har nu tar slut! :)

Therese

Jag har faktiskt blivit väldigt nyfiken på hennes märke efter alla positiva recensioner :)

Jag blir allt lite nyfiken på doften så som du beskriver den.

Åh, låter ju verkligen spännande! Jag skulle absolut vilja prova :)

Sv: Ja, visst är den. :)

Lotusblomma doftar så gott. :)

Blir väldigt nyfiken måste jag säga. Låter lovande. :-)

Jag måste vara ärlig och säga att jag endast blivit nyfiken på grund av dina samt Beauty by Tanci’s recensioner eftersom jag vet hur ärliga ni är och framförallt erfarna. Ska nog klicka hem den där deon snart!

Jag tycker produkterna ser väldigt fina ut så man hoppas ju på att innehållet lever upp till mina förväntningar :)

Jag är faktiskt riktigt sugen! Trodde inte att BB skulle göra så bra produkter, men många recensioner verkar så positiva, så jag är sugen på att prova schampot och deon!

Den hade jag gärna vela prova. Jag gillar idéen med att den inte ser ut som en typical deo :)

Fantastiska bilder - beskriv gärna någon gång din foto/styling teknik - hur du tänker!

Svar: Tack Pingis! Jag fotar alltid i dagsljus pga. gillar inte mörka bilder. Försöker skapa en känsla i bilden som jag tycker passar ihop med produkten. Jag vill att bilden ska se inbjudande ut & att folk ska bli sugna på att köpa produkten eller nyfikna på att veta mer om den.
Sara Sternemar

Linn

Det skulle vara roligt att höra hur länge en sån deo håller, om man behöver köpa ny en gång i månaden eller så

Köpte deon häromdagen och är supernöjd med den! :) Gillar även den annorlunda förpackningen, känns lyxig :)

Luktar den sött eller starkt?:)

Svar: Fräscht!
Sara Sternemar

Åh, blir extremt sugen! :) Superfin blogg har du! Kikar in här titt som tätt men måste börja följa den på bloglovin nu, annars missar jag för mycket :) Kram! :)

tack för tipset, behöver en ny deo! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: