LCC

För några veckor sedan bloggade jag om schampo, balsam & inpackning från Blondinbellas skönhetsmärke Löwengrip Care & Colour (LCC). Nu är det dags att ge mitt utlåtande om Bodylotionen Balance My Skin & Clean Up Shower Gel. Det är en produkt av dessa två som vunnit mitt hjärta.  ♥ ♥ ♥  
 
 
Balance My Skin är baserad på andra generationens sheaingrediens, endast de mjukgörande ämnena i shea nöten är utvunnen utan det feta smöret. Detta för att lotionen ska absorberas snabbare. Mina ben blir väldigt mjuka när jag smörjer in mig med Balance My Skin & jag behöver inte vänta speciellt länge innan jag kan sätta på mig byxorna. Tyvärr får jag lite äckel-känsla av doften. I produktbeskrivningen står det att lotionen doftar mildt av lotusblomma. Dock tar sheanöten överhand & blandningen känns lite unken. För 125 kronor som produkten kostar kan jag hitta bättre varianter som både mjukgör & doftar gott. 
 
Clean Up Shower Gel är däremot en riktig vinnare. Gelen löddrar fint i duschen & doften av lotusblomma kommer verkligen fram. Jag känner mig fräsch & när jag klivit ut ur duschen kan jag fortfarande ana doften på huden om jag sniffar nära. Clean Up kostar 85 kronor, en summa jag absolut kan tänka mig att betala då produkten doftar fräscht & lämnar en ren känsla efter sig. 
 
LCC säljs exlusivt på Nordicfeel.se
Något du är nyfiken på?
 
 

Jag har testat schampo och balsam i denna serie och gillade dem. Men tyckte det var lite synd att förpackningarna var en aning små, de tog slut alldeles för fort. Speciellt för mig som har långt hår!

Då känns det som om jag kan hitta andra produkter till bättre pris och få mer för pengarna.

Anonym

Ge mig!

Jag har inte varit så nyfiken på de här produkterna, men nu blev jag lite sugen i alla fall på shower gelen :)

Du gör det jämt så fint med allt på dina bilder :)

Mickan

Tack för fantastiskt fina bilder. Tack för att du testar och lämnar så fina omdömen. Blir nyfiken och ska prova.

Hade LCCs shampo varit lite billigare hade jag testat det. Vågar inte riktigt det nu för det kostar lite väl mycket x)

Duschgelen lät riktigt bra :)

Uppskattar ärligheten i dina recessioner, bloggen är fin och bilderna vackra! Tack!

Leila

Har du testat deodoranten från LCC? Vad tycker du om den?

Svar: Jag älskar deon! Finns ett inlägg om den här på bloggen :)
Sara Sternemar

är så imponerad på blondinbella som är så driven!

Ida

Såg precis att Blondinbella har skrivit om dig! Så roligt! :D

Bilden är bedårande! Vilken fotograf talang du är!

Nu har jag precis börjat testa Balance my skin så jag varit nyfiken på LCC´s produkter sedan jag först hörde talas om dom, men doften, den klarar jag inte riktigt av. Synd då den annars är bra! :(

Svar: Jag är inte heller förtjust i doften hos Balance My Skin. Lyckligtvis kommer det ut en ny förbättrad version snart :} Brown Sugar Twist heter den & doftar sockrigt pudrigt :) ska bli kul att sniffa!
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: