Miss Dior Blooming Bouquet

 
Dior välkomnar våren med en ny doft som går under namnet Blooming bouquet. En lätt EDT som öppnar med en fräsch explosion av italiensk mandarinessens för att snabbt övergå till en pudrig blomstrande doft på huden. Det här är en riktig "Sara" doft & jag kan inte sluta sniffa på min handled när jag bär den, såå underbar! Det är inte bara doften som faller mig i smaken. Kolla in flaskan! Det rosa innehållet gifter sig otroligt bra med silverosetten & jag vill ha den framme hela tiden! En perfekt vårdoft som jag tror kommer flytta in i den unga, moderna kvinnans doftgarderob. Tyvärr är detta inget för den som föredrar långdragna dofter. Efter ca. 3 timmar känner jag knappt av den vilket är en stor synd då jag mer än gärna doftar pudrig blombukett fram tills läggdags. Jag får helt enkelt bita ihop & åka hem på lunchrasten för påfyllning.  
 
 
Blooming Bouquet kommer ut i butik v.10. Gissar att alla Miss Dior fans kommer hänga på låset. Doften görs bara i storlekar om 50ml (775kr) & 100ml(1110kr) vilket jag tycker är lite synd. Hade det inte varit perfekt med en 30ml som kostade lite mindre? Bara en tanke såhär mitt i natten. Men en sak är säker, Blooming Bouquete är iallafall värd mina hundralappar.
 
En doft för dig?

Nyfiken , den får jag kolla upp , behöver en ny doft :)

Ida

Vill ha!

Ha en great tisdag ! :)

Anonym

Skaffa en parfym-refiller och stoppa ner Miss Dior i handväskan! Det är en otroligt bra uppfinning och kostar ca 150 kronor på bland annat Kicks!

Åh, så fin! Skaffa en liten portabel parfym-refiller! Kicks har dem för knappt 200 kronor, en fantastisk uppfinning efterso du kan ha med dig favoritparfymen i handväskan eller necessären utan att den skavs av och blir ful!

Svar: Tack för tips :) Ska kolla in!
Sara Sternemar

Om jag älskar själva flaskan, kommer jag nog älska hela doften också. Ska verkligen invistera i denna när det är dags att köpa! :) Kramar

Natalie Portman är så himla vacker!

Hade lätt köpt den om den inte var så dyr :(
Har du luktat på Marc Jacobs Oh, Lola? Den luktar underbart gott!

Svar: Inte doftat, ska göra nästa gång jag besöker Åhléns! :D
Sara Sternemar

Jag vet faktiskt inte. Har 8 Miss Dior dofter hemma just nu och har redan Miss Dior Cherie varianten av Blooming Boquet så nja, det blir nog pass för min del. Men flaskan är alltid lika ljuvlig.

Svar: Åh herre de va många! :O :D
Sara Sternemar

Den ser ju ut att vara helt underbar, skulle inte tacka nej till denna skönhet!

åh den skulle man vilja testa :)

så fin flaska!

Älskar Diors Miss cherie - dofter!
Och hur fin är inte bilden med Natalie Portman och klänningen hon bär?!

ÅÅÅ måste sniffa på denna snart! har den klassiska Miss Dior Cherie hemma och den använder jag ofta!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: