Real techniques - Är det värt pengarna?

Real Techniques grundades av professionella makeup-artisten Samantha Chapman & finns just nu i de flesta beautynördars samling. Borstarna beskrivs som "högteknologiska makeup-borstar som ger perfekt definition. De ultralyxiga syntetiska borsthåren (taklon) är handskurna för en mjuk finish, aluminium-skaftet gör att borstarna blir lätta att jobba med". Efter att ha hört hur bra dessa borstar är kunde jag inte motstå att klicka hem deras Core Collection Kit från feelunique.com.
 
 
Countour Brush, Pointed Foundation Brush, Detailer brush & Buffing Brush.
 
Kittet innehåller fyra borstar & ett "brush" ställ som man kan förvara borstarna i när man är på resande fot. Min stora kärlek heter Buffing Brush. Den är verkligen perfekt att blenda foundation med & känns onaturligt mjuk mot huden. Pointed Foundation Brush har jag tyvärr inte kommit överens med. Den sticks (?) & känns väldigt hård när den fått produkt på sig. Detailer brush är perfekt när man ska täcka blemmor & Countour brush har tjänat mig väl.
 
 
Eftersom borstarna härstammar från utlandet kostar de en slant. Jag betalade ca. 225 kronor för mitt kitt. Var det värt pengarna? JA! Det är något visst med kvallitetsborstar. Likväl som vi investerar i bra makeuprodukter är verktygen vi applicerar dom med minst lika viktiga (om inte viktigare). Jag har redan fått mersmak & sitter i skrivande stund och filar på min nästa beställning ..  
 

Har precis beställt en contouring-borste därifrån, ska bli riktigt spännande att testa!

Isa

Vad fina borstar! Vet du om de finns att köpa i Sverige eller måste man beställa från utlandet?

Svar: Såg att Eleven.se säljer lite utvalda borstar från deras sortiment! :)
Sara Sternemar

De är såå bra!! Jag ska till USA i april och planerar att köpa med mig några nya hem :)

Oh, som jag gillar dessa.

Fick ett gäng i julklapp - vill ha fler! Beställt från iherb istället, mycket billigare även om risken för tull finns. Googla runt så kommer du snart hitta rabattkoder också :)

Helgrymma borstar!

Håller med om att borstarna är helt underbara! Men jag skulle verkligen önska att man kunde köpa borstarna separat, det hade varit fantastiskt! :)

Pointed Foundation Brush är en av de få av alla mina RT-borstar som i princip aldrig har kommit till användning så tycker inte heller om den!

Buffing Brush däremot är min absoluta favorit och jag tycker nog nästan att kitet är värt att köpa bara för att få den! Men de andra är ju också trevliga så de blir en bonus! :D

Ska bli spännande att se vilka borstar du fyller på med!

Helt sugen på flere :D
Fikk Starter Set i julegave, så for noen dager siden bestilt jeg hjem Expert Face Brush :}

Setet finns på iHerb för 115 SEK exklusive frakt :)

Svar: Men åh tack fina! Har beställt ett skuggkitt nu :D <3
Sara Sternemar

225 kr för fyra stycken borstar är ju inga pengar alls! Behöver byta ut några av mina, kanske blir ett par såna här nästa gång.

det är faktiskt viktigt med bra penslar också

Roligt att du är nöjd med penslarna :)

Madeleine

Jag använder enbart penslar från realtechniques älskar dem! Bra kvalité och inte alls dyra :)

Jag har en fråga! Jag hade för mig att jag läste om några typ ögonmasker i guld från eBay som du gillade! Minns jag fel eller var tog det inlägget vägen? Känns som jag har letat jättelänge men jag hittar ingenting, haha!

Var nyfiken på att köpa hem och testa så ville veta vad de hette :)

Svar: Men åh stackare! Jag raderade de inlägget direkt efter, haha! Men här är en länk på det jag sökte på. http://www.ebay.com/bhp/gold-collagen-eye-mask ♥ Jag gillade dom skarpt!
Sara Sternemar

Är i stort behov av bra borstar! De jag köper brukar funkar bra till att börja med sen blir de dåliga eller lossnar i skaften osv.

Jag beställde mina RT borstar från den amerikanska sidan iHerb, det blir väldigt mycket billigare. Jag köpte Core Collection, Eyes Starter kit, Expert Face Brush, Blush Brush och Stippling brush för endast 450kr inkluderat frakt!
Dock tog det två veckor innan min leverans kom men det var det värt! :D

RT borstarna är super bra - ska du köpa igen? Kolla in blush brush ett stort plus!

Svar: Jag är fast! Har köpt skuggkittet nu :D
Sara Sternemar

de är så snygga

De är både grymt bra, och grymt snygga haha! :D

Vilka fina borstar! :)

Köpte samma kit när jag var i London, tycker definitivt att det är värt det för man känner skillnaden i fasthet och strävhet :)

det är så värt att lägga pengar på riktigt bra borstar. ska införskaffa mig nya och kanske rentutav köper dessa!

Jag måste verkligen testa dessa :D

Jag älskar mina borstar från Real Techniques, har nästan alla!
Rekommenderas väldigt starkt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: