Trotsa kylan med Burt's Bees

Har ni hört talas om Burt's Bees? Ett märke som producerar skönhetsprodukter fria från sulfater, parabener & syntetiska doftämnen. Fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin, tex. honung & bivax. I början av veckan fick jag hem ett utskick med deras Bodu Butter Cranberry & Pomegranate och Peppermint Foot Lotion. Nedan ser ni mina tankar om produkterna. 
 
 
Jag har varit lite skeptisk till Burt's Bees pga. att jag inte är så förtjust i honungsdoft. Till min gläjde doftade dessa två produkter inte honung. Body buttern (195kr) påminner lite om körsbärsgodis (trots att det är granatäpple & tranbär) Krämen är väldigt lätt & luftig. Det tar dock lång tid innan den går in i huden, jag upplever en kladdig hinna på mina armar efter insmörjning. Den känslan stannar kvar i ca 30 min. Säkert superbra för er som är riktigt torra och behöver mycket skydd nu i vintertider. Mindre bra för er som stör er när det känns klibbigt. Tyvärr börjar mina armar klia när jag använder den här och jag vet inte om det är något jag inte tål eller den "grusiga, sträva" känslan som uppstår när hinnan försvunnit. Synd med tanke på att jag gillar doften!
 
Fotlotionen (149kr) doftar "medicinsk mint". Jag tänker på tandläkare & plastiga gummihandskar. Inget jag ser som negativt då det faktiskt är en fotlotion som jag endå inte kommer sniffa på när den är insmord. Här går krämen in snabbt som attan & ger en kylande frisk känsla i någon minut för att sedan övergå till en len, återfuktande. Den här tuben kommer jag verkligen plocka fram några gånger i veckan för att vårda mina stackars fossingar. Viktigt att tänka på när du använder fotlotion är att du sätter på dig sockar efter insmorning om du ska upp & gå, feta tassavtryck på parketten är inte roligt
 
Burt's Bees finns att köpa på Kicks eller på deras svenska hemsida
 
Något som intresserar dig?

Fotlotionen verkade härlig, glömmer lätt bort att vårda fossingarna bland alla body lotions och ansiktskrämer!

Blev lite sugen på krämen tills jag läste att den lägger sig som en hinna. Har otroligt torr hud men står inte ut med krämer som inte går in i huden direkt..

Intresserar mig veeerkligen! Det jag älskar med detta är att de har anammat en så fin design och utstyrsel på sina burkar/tuber etc. Jag älskar verkligen det, då kan det liksom få bli prydnad också, som man inte skäms över att det står framme :) Ska absolut kolla in det!

Jag har flera produkter av burt´s bees! :)

Hej! Just startat veckans blogg, var gärna med! kram

Nu har inte jag testat just dessa två produkter från Burtan, men jag ÄLSKAR Burtan överlag! :)
Älskar deras Peach and Willowbark Deep Pore Scrub, Camomillrengöringen i "lera" för ansiktet, honungshandkrämen och cerat. Har inte testat så mycket mer egentligen, men alla dessa ovan ÄLSKAR jag! Ett av få cerat som VERKLIGEN funkar på torra läppar, sitter kvar länge och finns i massor av olika "smaker".
Heja naturlig hudvård! ;D

Bra tips! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: