U Luxury Intense Mask

För ett tag sedan fick jag hem ett prov på Unites U Luxury Intense Mask. Den beskrivs som en kraftfull inpackning som skyddar, stärker & reparerar håret. Krossade sötvattenpärlor, hawaiiansk vit honung, arganolja, sheasmör & amber är några av ingredienserna som ska skapa magi för ditt hår. Konsistensen är härligt krämig & de bruna små kornen (som ni kan se om ni kollar riktigt nära) är pulver från valnötskal som ska verka anti-aging.
 
 
Doften är helt fantastisk! Jag hade svårt att placera den först men efter att ha sniffat ett tag kom jag fram till att det kanske kan vara fresia? Mitt hår mådde sååå bra efter en omgång med U Luxury. Det kändes glansigt & pånyttfött! Precis den känslan jag vill uppnå med en inpackning. Det här är en riktig lyxprodukt som jag kan rekomendera till alla som är berädda att öppna plånboken. 595 kronor kostar en fullsize på 177ml & säljs på frisörsalonger. 
 
Skulle du kunna köpa en inpackning för 595 kronor?
 
 

Jag vet faktiskt inte, 595 kr är ändå rätt mycket pengar. Eventuellt att jag köpt och använt ibland för att verkligen lyxa till det, Är den dryg så blir det ju dock lite bättre.

Himla fin bild!

så söt bild!

Rätt saftigt pris! Men om det är en bra dryg produkt så kanske det är värt det? :)

Det låter som en bra produkt, men inget pris jag skulle vara beredd att betala x)

vilken fin bild!

Det där låter som en bra produkt! Jättefin bild dessutom! :)
Kram

Det där låter som en bra produkt! Jättefin bild dessutom! :)
Kram

Härlig blogg du har!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: