Vinterboosta din hy!

Snön & kylan verkar vara här för att stanna. I dessa tider är det viktigt att du använder rätt ansiktskräm för din hudtyp & gärna så lite vatten som möjligt då vatten fungerar utorkande. Minska ansiktstvätten till en gång per dag & se till att använda rengöringskrämer istället för tvål när du tvättar bort din makeup. 
 
 
Nu tänkte jag tipsa om vilken kräm jag använder för att skydda mitt ansikte mot kyliga vinterdagar. Gilda Perfect Protection Cream sägs balansera blandhy , lugna irriterad & känslig hy, bevara fuktigheten & verkar mjukgörande. Den innehåller bla. extrakt från vallört, kamomill, blåklint, trollhassel & E-vitamin. Krämen känns aningen fet men försvinner snabbt in i huden & lämnar efter sig en uppstramande känsla. I produktbeskrivningen står det att den ska dofta ljuvligt & fräscht men där håller jag inte med. Den doftar ingenting. Lika bra egentligen då jag tycker det är ganska onödigt med ansiktskrämer som doftar starkt. Dock vilseledande beskrivning. Krämen finns att köpa på Gildas skolor eller på deras hemsida för 391 kronor. 
 
Vad använder du för ansiktskräm?

svar: tack!

svar: Åh, vad trist! Krya på dig! :)

Jag använder Maria Åkerberg Face Lotion, funkar jättebra på blandhy, är ekologisk och till ett rimligt pris! oslagbar kombination =)

Ååh vilken fräsch design du har!!

svar: tack, jag är supernöjd!!Xx

verkar bra! får be mamma skaffa den där åt mig haha ;)

svar:Tack!:D

Jag använder mig av en ansiktskräm från The body shops Vitamin E serie :)

sv: Tack :) Oh, den där ansiktskrämen är jag sugen på att testa!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: