Månadens Glossybox - Maj

En vecka in på juni & det är dags att visa upp Maj Glossyboxen! Temat är Summer Essentials & tanken är att förbereda oss inför sommarens äventyr.
 
I min box hittar vi torrschampot Fresh Me Up! från Bangerhead. Bambu-tandborste från Humble Brush som är nedbrytbar. Provförpackningar av Vichy Idéalia för ögon & ansikte {som lanserades förra året.} Provförpackning av Garniers The Miracle Cream. Den sägs passa alla hudtoner {vilket inte stämmer då flera blivit för orangea, rosa, bruna & bleka av formulan..} Deospray från Panos Emporio i doften Coco Sun. Jag har blandade känslor över månadens box. Att skicka med prover på en produkt som lanserades förra året känns inte speciellt nytänkande & tandborsten får mig att tänka på en hydda i Afrika ... Däremot gillar jag torrschampot & deosprayen! Coco Sun var en av mina favoritparfymer förra sommaren!
 
 
Har ni fått era boxar än?
Blev ni nöjda med innehållet? 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR via min annonslänk.

Är väldigt sugen på att börja prenummerera :)

fränt

Härligt! :)

Det är alltid så med alla produkter som ska passa alla: det passar ingen. One size doesn's fit anyone.

Fina saker! :}

På min blogg hittar du allt du behöver för att leva ett hälsosamt liv. Workoutvideos, tips på träningsscheman och övningar, recept, svar på kommentarer och självklart en massa träningsengergiboost! VÅGA VÄGRA DIETER!

kul med glossybox :D

Alltid så fina bilder!!

Mickan

Glossybox är toppen. Det som inte passar mig är toppen som presenter. Håller med Pingis dina bilder är urläckra.

Håller med dej till hundra % . då vet jag på ett ungefär vad jag får vänta mig. Min box skulle komma förra veckan men fortfarande inte dykt upp. Brukat vara så med min. Cocosun är oxå en favvis hos mig så de ska bli kul :) längtar efter min box nu! Och fina bilder som alltid :-) sugar! :-)

Jätte fin blogg!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: