GlamGlow Brightmud Eye Treatment

Det amerikanska märket GlamGlow är kanske mest känd för sin hypade lermask men visste ni att det även finns en ögonmask i sortimentet? GlamGlow Brightmud Eye Treatment sägs minska svullnad, mörka ringar & fina linjer runt ögonområdet på bara några minuter. Masken innehåller bla. en koffeinblandning som ökar blodcirkulationen & eliminerar trötthetstecken. Perfekt att använda dagen efter en hård utekväll eller varför inte innan festen?
 
 
 
Jag är helt kär i Brightmud Eye Treatment! Första gången jag testade den var på Acadermia-mässan. Den kylande, "tinglande" effekten när masken kommer i kontakt med ögonområdet är helt underbar. Efter bara någon minut känns huden runt ögat uppstramad & när jag tvättar bort masken möts jag av en piggare, fräschare blick. What's not to like? Kanske priset. En förpackning med 12st kapslar kostar 449 kronor. En riktig lyxprodukt som bara vi skönhetsnördar kan försvara priset på. GlamGlow Brightmud Eye Treatment ÄR värld varenda krona. Punkt. Finns att köpa på Eleven.se * annonslänk.
Låter det som något du vill testa?

Jag har inte testat någon av Glamglows produkter, men är definitivt nyfiken! Har velat testa denna ett bra tag, eftersom jag har torrhetsrynkor kring ögonen :)

Torkar produkterna i denna serien ut huden? Lermasker och liknande med lera har ju en tendens att torka ut huden... Vill så gärna ha en lermask, men råkat använda min lite för ofta så min hud är helt torr nu :(

Torkar produkterna i denna serien ut huden? Lermasker och liknande med lera har ju en tendens att torka ut huden... Vill så gärna ha en lermask, men råkat använda min lite för ofta så min hud är helt torr nu :(

Svar: Om du har jätte torr hud rekomenderar jag att du kör på en fuktmask istället! Denna ögonmask är dock fuktboostande & torkar inte ut :)
Sara Sternemar

Fick med mig en test från acadermia mässan men har fortfarande inte använt den, nu blir det verkligen ändring på det! Verkar hur fantastisk som helst och jag har testat deras andra produkter och är supernöjd!

Jag har testat både den svarta och vita ansiktsmasken och älskar båda två. Blev riktigt sugen på att testa denna eftersom jag hatar mina mörka ringar vid ögonen. Himla bra tips, kanske jag unnar mig någon gång :)

Nog för att jag är en skönhetsjunkie men det priset kändes lite högt. Hur länge håller effekten av masken? Priset kanske blir ok om man ser effekter i en vecka men om vi pratar om några timmar är det inte värt det.

Svar: Jag skulle säga att det är från person till person. Sen beror det ju på hur mkt "påsar" & fina linjer en har under ögonen så tyvärr kan jag inte svara på hur länge effekten håller i sig men jag gissar att det bara är någon/några dagar.
Sara Sternemar

Jag blir så inspirerad av dej så det är sjukt! Och denna produkt tvekar jag inte en sekund på är bra , för jag har använt den svarta ler masken och den är fantastisk! Velat prova den vita väldigt länge nu.. Men tyvärr pga det dyra priset kan inte unna sig den så ofta som man vill! Efter denna recensionen kommer jag defenitivt köpa denna inom kort :) bra att ha till speciella tillfällen ;-)

Svar: Åh tack fina du <3 Glad jag blir :}
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: