Morsdag

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan lottade ut tre morsdag-boxar i sammarbete med Glossybox?Idag är dagen här då vi ska fira våra mammor lite extra. Årets morsdag-box innehåller ett härligt krämrouge från Teez Trend Cosmetics. Rosa nagellack från Tromborg. Kroppsolja från Nougat Naturals. Volymgivande mousse från Newsha. Handkräm från Figs & Rose och en mascara från ModelCo.
 
 
 
Jag tycker verkligen att Glossybox har prickat in "mamma" känslan i den här boxen. Det finns lixom lite av varje! Handkräm & hårmousse tror jag finns i alla mammors badrumskåp och vem blir inte glad för en ny mascara? Stort plus på boxens värde! Produkterna tillsammans kostar över 1000 kronor i butik.
Glad morsdag!
Ska du fira mamma idag?

Vilken snart idé :)

Åh, blir mer och mer sugen på att testa Glossybox. Känner du nånsin att du får grejer du absolut inte har något behov av eller vill ha?

Svar: Inte vad jag kan komma ihåg :} det finns alltid någon i min närhet som jag kan ge bort något till om jag inte känner för att använda det själv. För 139 kronor känns det inte som någon förlust om något inte skulle passa då det alltid brukar finnas något som jag gillar :)
Sara Sternemar

Nice!

Den var GRYM! Och herregud så lyxigt att få hem en sån härlig box, bara sådär! :D

Kul! Då kanske man ska testa :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: