You are invited

Att vara skönhetsbloggare innefattar en del inbjudningar till fantastiska platser. Typ London. Den 7:e November sticker jag, ett gäng skönhetsbloggare, journalister & några läsare till den britiska huvudstaden med tidningen Daisy Beauty! Förutom att shoppa (och dricka alldeles för mycket vin) kommer vi lyssna på presentationer av REN Skincare, Glossybox, Vita Liberata, Apoteket AB, Akademikliniken, Loreal Paris samt Revlon. Visst är det lite orättvist att jag även hade turen att följa med på fjolårets resa? Här kan ni läsa mer om den. 
 
Vi kommer även att ha lite fritid så jag skulle bli jätteglad om du kunde tipsa mig om ditt bästa Londontips!
 
Vad borde vi se? äta? shoppa? 
 
Jag fick tyvärr ställa in resan pga. skadad fot. SÅ TRÅKIGT! 
Tröstar mig med att jag redan bokat en ny resa i början på December .. 

Ni kommer få så kul, jag är avis som sjutton! Shoppa Soap & Glory för mig och besök Space NK!!

Sv: åh tack! Va roligt att du tycker det, blir jätteglad. Fin blogg du har! Kraamis.

Sofia

Åh så kul!!!! Ta många bilder och visa sen ;) Hur blev du skönhetsbloggare? Har du alltid varit intresserad av smink och skönhet?

Svar: Jag har varit intresserad av smink & skönhet ända sedan jag var liten. Intresset tog dock fart när jag bestämde mig att utbilda mig till Makeupartist för några år sedan :D
Sara Sternemar

Sv: Den boken är sjukt bra. ska lägga upp lite vad som står i boken :)

Guuud vad kul och shit vad jag är avis1 Hur länge sen vard et som du bestämde dig för att blogga o just skönhet? :)

A V I S ! Gud vad kul för dig, grattis! Jag har bara varit i London en gång, det var 2004. Då åkte jag bland annat London Eye som jag tyckte var häftigt. :} Hade jag åkt dit idag så hade jag shoppat på VS helt klart, och shoppat massor. ^^

Åh vad härligt! I år var det tredje gången jag var i London, lika underbart varje gång! Vi var Victorias Secret blandannat, som inte ligger längs Oxford Street utan i en av Oxfords sidogator :) sen tipsar jag såklart om att inte bara äta på ställena som finns världen runt typ mcdonalds och hard rock café utan gå in på lite smågator till nån pub och ät riktig fish and chips - sååå värt det!

Åh så kul att få möjligheten att åka iväg på såna evenemang och uppleva världen :D Skulle inte tacka nej till att åka till London alltså!

Nice photos!

http://beautyfollower.blogspot.gr

Jag vill tro mig veta att du är förtjust i Lush och kanske får du allt du någonsin behöver från dem redan men annars kostar Lush bara halva priset i England jämfört med här i Sverige, så det är ett hett tips! Hoppas du får en riktigt trevlig resa och vistelse i London, det är du värd!

Åh vad roligt för dig! :D

Lia

Tipsar om Liberty på Regent Street! Väldigt high end men så mysigt att bara gå och titta!

åh kul! :)

Åh, sååå avis!

Men gud så kul :) Älskar Westfield köpcenter, helt klart värt ett besök. Men ha massa tid för det är stort. Annars är det att gå omkring på Soho och se :) Finns en choklad butik (choccywockydoodaa tror jag den heter) som har väldigt god choklad :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: