Månadens Glossybox - September

Det var ett tag sedan jag la upp Månadens Glossybox här på bloggen men nu är det dags igen. Septemberboxen går efter temat "Eyes on Beauty" & som namnet antyder ligger ögonen i fokus. Det är även bestämt att Glossybox kommer inleda ett samarbete med Make Up Store! Det betyder att alla prenumeranter får en fullsize produkt från MUS i fem månader framöver! yay!
 
I min box hittar vi ett lystergivande serum från Oriflame (199kr/30ml). Eyedust från Make Up Store (140kr) i en kyckling-gul nyans, även kallad sunset. Provförpackning av The Body Shop's Drops of youth eye concentrate. Minimal ögonkräm från Benefit (280kr/40ml). Chapstick classic strawberry (25kr) som sägs vara det bästsäljande läppbalsamet i Usa samt en ögonprimer från Absolute New York (89kr)
 
 
Jag är verkligen imponerad av septemberboxen! FYRA fullsizeprodukter & världens sötaste ögonkräm från benefit ♥ Det ända jag kan tycka är synd är att The Body Shops eye concentrate inte kommer till sin rätt i en provförpackning då det är metallkulan på orginalförpackningen som gör hela upplevelsen.. 
 
Har ni fått era boxar än?
Blev ni nöjda med innehållet? 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumerationHÄR  via min annonslänk.
 

Ja jag tog upp min prenumeration nu när jag fick höra att vi skulle MUS-produkter i fem månader. Kul. Jag fick nästan likadan box, jag fick Cocktail på min eyedust och sen fick jag Nuxe serum istället. ;-)

Nyfiken på primern. Jätte kul att dom har tagit med MUS, är tyvärr inte med längre men boxen ser bra ut

Älskade Glossybox! En liten höjdpunkt varje månad. Ska aldrig sluta=)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: