Moroccanoil Moisture Repair Duo

Vad tänker du på när du hör ordet Moroccanoil? Jag gissar att det första som dyker upp i ditt huvud är deras hypade hårolja, men visste ni att de också lanserat stylingprodukter + schampoo & balsam? För några veckor sedan började jag testa Moroccanoil Moisture Repair. Båda produkterna kommer i stilrena flaskor som gör sig fint i duschen & doften är den samma som hos oljan, ingen favorit men heller inte äcklig. Nu till det bästa, mitt hår har sällan varit så lättkammat, glansigt & följsamt som när jag använt Moist Repair. Jag tackar arganoljan, keratinet & fettsyrorna som gömmer sig på ingredienslistan.  Produkterna är fria från sulfater, fosfater & parabener vilket passar mig perfekt då jag har extensions, i vanliga fall bryr jag mig inte speciellt mycket om ett schampo innehåller sulfater, men nu måste jag. Duon på 250ml kostar 349 kronor på Lyko.se. Värt att spana in!
 
 
Blir du nyfiken på Moroccanoils schampoo?
Vad tvättar du håret med just nu?

Inget för mig, jag har ju bara peruker >.<

Hej!

Jag har startat en tävling på min blogg tillsammans med FriskMe.se.
Tre vinnare kommer att få varsitt pris och vinnarna presenteras den 23/12.
För mer info, http://www.nattstad.se/ssarapersson/tavling---friskme-16024784 !

Med vänlig hälsning, Sara Persson

Nice, vill testa! :)

Emilia

Har faktiskt testat dessa men det fungerade verkligen inte på mitt hår då det blev tovigt och risigt av dessa produkterna. Har precis börjat använda garnier fructis goodbye damage och mitt hår har aldrig varit så lent! Bra för plånboken är det med! Var faktiskt tack vare dig jag började med fructis för bläddrade bak i ditt arkiv och hittade ett inlägg om det så tänkte testa och det fungerar jättebra på mitt hår! :)

Just nu använder jag Redken som jag gillar:)

Köpte nyligen ett nytt set schampo o balsam inne på bellbox :) Jag tror dem där från moroccan oil hade varit för feta för mitt hår men gott luktar dem säkert :)

Riktigt nyfiken på den serien, så den kanske jag får testa när mina flaskor tar slut. Just nu använder jag Matrix Biolage Hydrasource. Gillar dom jättemycket och håret blir så lent och blankt :)

Åh har jättelänge vilja prova dem där men vet inte om de passar mitt hår. Tror jag får ta o prova nästa gång de är dags för nya produkter .. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: