GHD IV Lavendel

Säg hej till min nya kompis, GHD IV Lavendel! När min gamla plattång kastade in handduken visste jag direkt att det var dags för en GHD då jag hört mycket bra om märket. IV Lavendel beskrivs som en professionell, lyxig plattång med rundad design som gör det enklare att både platta & locka håret. Stylern har avancerade keramiska värmeelement som ger antistatisk glans. Dessutom finns det en inbyggd säkerhetsfunktion som gör att plattången stänger av sig efter 30 min om den inte används. Perfekt för den som har många bollar i luften & glömmer bort att dra ur kontakten!  
 

IV Lavendel ingår i GHD's pastell kollektion som släpptes i början av året, finns även en mintgrön & en himmelsblå för den som föredrar de. Jag älskar verkligen min lavendelfärgade dyrgrip & ser den som en investering då jag använder plattång dagligen. 1449 kronor utslaget på ca. 10 år som den här kan överleva känns helt rimligt. Nu ska jag bara lära mig hur man lockar med den ... GHD finns att hitta hos Nordicfeel.se*annonslänk
Vad äger du för plattång just nu?
Skulle du kunna tänka dig att köpa en plattång för 1449 kronor?
Olivia

Kan inte du göra ett inlägg om hår? Jag vet inte om du eventuellt gjort något inlägg om det tidigare men jag plattar också mitt hår ofta, i och med att jag har lockigt hår. Hur gör du för att undvika att det blir torrt och slitet? Tack för en jättebra blogg förresten!

Sv: Ja, verkligen. :)

Så läcker! Ja plattar sällan håret nu för tiden,
men den verkar vara grymt bra! :)

åh vill också ha! :o

Sofie

Jag har också en GHD. Den gula från förra årets (?) Candy Collection. Plattar dock aldrig håret haha. När man väl vant sig av med det får man fint hår naturligt, utan att behöva styla så mkt :) Men GHD är verkligen guldvärt! Sjukt snygga också!

hehe... jag äger ingen plattång, av naturliga skäl ;)

Vilken härlig färg :-)

Cool

Äger en men har inte använt den på typ ett halvår då mitt hår har blivit så slitet, älskar färgen på denna men kanske lite väl dyrt för min plånbok :3

Åh den skulle jag med vilja ha :)

Så fin! Älskar GHD :) Har själv en. Har haft den i 4 år och den funkar fortfarande hur bra som helst ;)

Det är egentligen jätteenkelt att göra lockar med en plattång, finna hur mycket bra videor som helst på youtube. Har också en GHD som jag älskar men den börjar bli gammal, kommer nog behöva uppdatera snart.

den var fin
ha en fin kväll

Så himla fin färg :) Har en röd lite plattång, men den använder jag aldrig.

Åh vilken snygg plattång, supersnygg färg.
Jag har en från remington! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: