Tom Ford till Sverige!

 
Igår bjöd Åhléns City i Stockholm in till en lyxig pressfrukost. Tom Ford Beauty har äntligen anlänt till Sverige! På plats fanns ett fåtal skönhetsbloggare & journalister för att spana in den nya disken & produkterna. Spännande parfymer, nagellack & läppstift stoltserade i hyllorna & fångade allas uppmärksamhet. Jag fick äntligen tillfälle att dofta på Tom Fords signaturdoft Black Orchid samt nyheterna Neroli Portofino (citrus) & Velvet Orchid (orientaliskt,blommig). Det här är dofter för den självsäkra kvinnan (eller mannen) som vågar lite mer & är ute efter en unik parfym. 
 
 
 
 
 
 
Vi fick med oss läppstiftet Crimson Noir (420kr) Parfymprov på Black Orchid & nagellacket Bordeaux Lust (285kr) i presspåsen. Jag är mest exalterad över nagelacket, hur snygg höstfärgTom Ford beauty kommer även att finnas på NK i Stockholm f.o.m den 16 oktober tillsamans med ett brett sortiment i Göteborg. Utbudet hos NK blir större än på Åhléns, där ryms bla. concealer, hudvård & läppbalsam! 
 
Är du sugen på att spana in Tom Ford Disken?
Är det någon speciell produkt du är nyfiken på? 

Det ser jättefint ut! Nagellacken ser spännande ut. :)

Längtar till det kommer till Malmö!

Hlin

dofterna! älskar lite tyngre och udda dofter

Anonym

Jag köpte en foundation och en blush ifrån TF för nått år sen och det höll inte standarden, visst hade dem ett bra pigment och höll men jag fick en massa utslag! Provade det flera gånger och även kompisar som gjorde det och fick också utslag...så de var ingen super hit med tanke på prisern

Vilka härliga bilder! :)

Første gang jeg er innom bloggen din! Jeg digger den, jeg har spesielt lyst til å sjekke ut leppestiftene fra kolleksjonen :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: