Nytt från Vichy

Nu i februari lanserar Vichy nya, härliga produkter för kroppen! Vad sägs om kroppsmörj, kroppsoljor & en deoderant? Jag är ett tidigare fan av Vichy Idéalia ansiktskräm så det är inte helt otippat att jag förälskat mig i Ideal Body också. Serien är baserad på en samansättning av eteriska växtoljor som ger en stor mängd antioxidanter & fettsyror till huden. Doften på kroppskrämen & lotionen är väldigt fräsch & påminner mycket om de flesta ansiktskrämer apoteket säljer som innehåller parfym. Något att spana in för alla torrisar därute då smörjet lovar långvarig återfuktning samt slätare, fastare hud. 
 
 
Kroppsoljan (som ni ser till höger kommer i två versioner). En med pärlemorpigment i guld & en utan. Jag ÄLSKAR doften på dessa oreangea skönheter! Tänk pudrigt, feminint & sommar! Sprayfunktionen är både smidig & smart, lätt att dosera önskad mängd på kroppen utan att bli kladdig. Kan tänka mig att detta blir en perfekt kompis när solen tittar fram! Sist men inte minst, en ny deo! Vichy Beauty Deo Anti-perspirant 48h beskrivs som "En deoderant som ska hålla hela dagen samt absorberas snabbt. Ger även slätare & vackrare armhålor med mindre synliga hår". Visst låter det spännande! Jag ska hårdtesta så återkommer jag i ett senare inlägg med resultat. 
 
Är det något du blir nyfiken på?
Har du testat något från Vichy förut?

Oljan lockar faktiskt, jag gillar oljor men vill absolut ha sprayflaska, tycker inte alls om att behöva ha oljan i händerna och försöka sprida ut den. Ska testas i vår när jag kommer hem till Sverige!

Hört att det ska vara ett bra märke :)

ellen

Olja i sprayform är toppen.

Härliga produkter! :)

Oljan låter ju väldigt intressant, så mycket smidigare med spray ju
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: