Daisy Beauty Expo - Magiskt

Som ni vet närvarade jag på Daisy Beautys skönhetsmässa igår. Eventet var magiskt. Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!  Vackra lokaler (Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset) intressanta föreläsningar, bra utställare, generösa pressprover, lyxig buffé, gott vin & självklart en familjär stämning med alla skönhetsvänner som jag saknat massor. Daisy Beauty Expo är utan tvekan den bästa "mässan" jag varit på & hoppas verkligen att detta blir en stående punkt i kalendern. 
 
 
Förutom att springa runt bland alla utställare & lyssna på föreläsningar kunde vi även få naglarna lackade av bla. Frida Selkirk, hitta signaturdoften hos Dior, håret stylat hos Björn Axén samt få huden scannad av Dermarome & Dermalogica. En riktig superdag som jag önskar hade haft fler timmar! Tusen tack till Kicki Norman & Sam Bergenstrahle (och självklart alla inblandade) för en fantastisk start på 2015. Tyvärr tog jag inte så många bilder, jag hade fullt upp med att ha kul. Här nedan följer iallafall ett litet smakprov på hur mässan såg ut. 
 
 
Dior lanserar en ny foundation till våren med luftbubblor!
 
 
Diors vårlook fick det att banka extra hårt i skönhetshjärtat
 
 
Orginal parfym från 1948, hur vacker?
 
 
Dinner is served at BareMinerals
 
 
Foto: Adaras.se
Foto: Adaras.se
 
 Foto: Adaras.se
 
 
Mickan

Vilket party!! Urläckra bilder.

Anonym

Oj vad jag är avundsjuk! Hade gärna varit där!!

Kan inte låta bli att fnissa åt Diors nya foundation: hur man säljer mindre produkt till samma pris - pumpa upp den med luft ;)

Ida

Åh vad fint allt såg ut!

Men vad kul det låter. :)

ellen

Kul med mässor. nya tips o trix

Vilken fin sammanfattning du har gjort av den bästa Skönhetsmässan i mannaminne! Har redan bokat dbexpo-16 i kalendern i huvudet! ;) Jag har också dåligt med bilder eftersom jag gick runt och hade fullt upp med att se allt och uppleva både människor och montrar med egna ögon! Makalöst bra ordnat och fantastiskt att få träffa så många! Härligt! :)

Så fina bilder :D - Kika gärna in på min blogg och delta i min veckansblogg tävling, länk till tävlingen finns under min header!

Vilken bra event! :) wow, sååå fint!

Al

Diors vårkollektion är helt underbar !!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: