Fransförlängning i Göteborg

Idag besökte jag salong Hudterapeuten.se där jag hade en fransdejt med fina Emma! Vi lärde känna varandra när vi gick på Makeupstudion tillsammans & nu har hon äntligen börjat göra fransar här i Göteborg. Ett nytt sett kostar just nu 550 kronor (ordinarie pris 990 kronor) & volymfransar 650 kronor (ordinarie 1190 kronor). Jag valde att blanda lite volym & vanliga singlefransar, så snyggt! En fransförlängning kan verkligen förändra hela blicken, man ser mycket piggare ut, för att inte tala om hur skönt det är att vakna på morgonen med perfekta fransar.
 
 
 Vill du kontakta Emma för en förlängning finns hon på instagram här & på Facebook här.
Det går även bra att ringa till salongen för att boka tid 031-16 20 30. 
Har du testat fransförlängning?
Om inte, vill du?
Linn

Åh så fint!!

Åh vad fint det blev! Jag är ju förälskad i Frida på Youngnails, men nu när jag bor i Stockholm så gör jag inte alls. Lite tråkigt, men får vara så länge!

Jag har aldrig provat på fransförlängning men jag skulle lätt kunna göra det om det inte hade varit så dyrt.. får bli då man tjänar egna pengar istället för att skrapa ihop studiebidraget. kram :)

Sjukt snyggt, lite sugen på att testa! :)

Sara

Jag älskar fransförlängning! Men jag finner det svårare med att sminka mig, ha ögonskuggor, göra eyeliner bland annat eftersom man inte får tvätta på fransarna, då kommer dessa att komma loss. Så jag hellre har fransförlängning under somrar medan jag leker mer med smink under vintertider. :)

Vill verkligen testa men det finns ingen i min stad som gör det vad jag vet :(

Visst är det galet snyggt! Jag däremot håller mig än så länge till mascara och lägger pengarna på naglar istället :)

Svar: Visst är det!

Va snyggt, skulle nog vara värt att pröva :)

Så fint :)

ååh så snyggt!

Såg riktigt snyggt ut!

Fint ^^ Aldrig testat, visste knappt att det fanns tills en kvinna på mitt sommarjobb skaffade det xD Det är fint, men inget jag känner är värt att lägga pengar på. Finns annat jag tkr är mer värt att lägga mina pengarna på ^^

Dang girl! Skitsnyggt! :D

Jag har aldrig testat eftersom pengarna inte har räckt till men skulle väldigt gärna vilja :)

Jag har faktiskt aldrig testat på fransförlängning nån gång men är bra sugen på att göra det. Även fast jag har rätt så långa fransar så vill jag ändå testa och se hur jag skulle se ut med ännu lite längre fransar hihi :)

Så snyggt med långa fransar..har turen att ha lång mig naturligt...Ha en fin dag.kram

Ida

Så sjukt fint! Klart man vill testa själv :)

Jag har inte testat men kommer att göra det för det är så snyggt.

Njut den här dagen!

You Rock!!!

BSR

Vad snyggt det blev :)

så fint!

Åååh så fint! Vill också testa det någon gång!

Hej!
Jag har följt dej i många år och älskar din blogg fortfarande. Tycker de är så bra att du är ärlig med dina recensioner så man kan lita på dina omdömmen. Jag lever i norra lappland och är ute väldigt mycket av tiden. Jag är alpin skidåkningen och satsar hundra procent på min elitidrottskarriär. Med detta liv följer: kalla dagar i backen, mycket skidfix med många vätskor som torkar ut huden osv. Jag har provat ALLA handkrämer ( känns det som) och jag smörjer in mig flera gånger per dag men ändå är mina händer torra som sandpapper, och de är inte kul... Jag hade blivit sååå glad om du hade viljat tipsa om någon bra handkräm och om några andra bra tips för övertorra händer?
Kram på dig!

Najs o se pigg ut :)

Så fint :)

blev ju supersnyggt :D

Så himla snyggt ju! Har funderat på att göra det då pojkvännens syster fixar fransar, men jag tycker det är så extremt jobbigt att hålla på och pilla vid ögonen, behöver typ ge mig själv värsta pepptalket bara för klara av att måla mascara ;)

Åh så snyggt!

Åh vad fint!!! :) Så mycket enklare och bekvämare, superfint! Kramar tjejen!

Åh så fint! :)

åh fint! vill verkligen testa det :)

E

Jag gjorde det för ca 1 v sedan och ångar mig redan, kommer inte göra om det igen!
Plus: Man slipper sminka sig med mascara på morgonen, slipper tvätta av det på kvällen, inget smink som rinner på träningen.
Minus: De är stela och både ser och känns onaturliga (kände mig seriöst som en transa innan jag vande mig haha), man kan inte gnugga sig i ögonen, måste sova på rygg, det är jobbigt att duscha (särskilt att tvätta håret), det är skithemskt att träna pass där man svettas mycket (har man otur råkar en stel frans åka in i ögat... det gör verkligen jätteont kan jag lova!), och det räcker i princip med att tappa en frans för att det ska se fult ut... Tycker inte det är värt de 1050 kr som jag betalade (nyset singels, 800 kr för påfyllning).

snyggt:)

Ida

Åh vad fint med fransförlängning! :)

vad fint det ser ut :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: