Yves Rocher Herrdoft 2015

Yves Rochers nya doftserie för män heter Nature. Vad sägs om fräscha toner av bla. cederträ, lime, grapefrukt, gujakträ & enbär? De tre dofterna som serien innehåller är framtagna av de välkända parfymörerna Sonia Constant & Natalie Gracia-Cetto som båda arbetat för de största varumärkena i världen (det framgår tyvärr inte i pressinfon vilka märken de arbetat för..). Jag har fått hem prover på Cypress & Grapefruit (199kr) samt Ceedar Wood & Lime (199kr). Två fräscha dofter som passar bra i den äldre mannens badrumskåp. Typiska pappadofter. I serien hittar vi även tillhörande duschkräm för ynka 79 kronor styck. 
 
 
Tycker ni om när jag tipsar om herrprodukter eller är det ointressant?

Tipsa på, alla har väl en pappa/morfar/pojkvän/make/bror/killkompis som stundtals är helt omöjlig att köpa presenter till!

Gud vad bra tips! Tycker det är jättebra att du tipsar om lite allt möjligt precis som du gör. Både för män och för kvinnor då man kan få superbra idéer att veta vad man ska ge till pappa/bror/pojkvän osv! <3

Alltid roligt att få tips om produkter!

Dom skulle jag vilja dofta på!

Spännande ju! :) och toppen att du tipsar om produkter både för män och kvinnor. Kram

Skulle vilja dofta på dem och se om det är något sambon skulle gilla. Yves-rocher brukar ha mycket bra produkter:)

Åh, jag älskar Yves Rocher! Beställer därifrån så ofta att min sambo nog hatar mig litegrann för det, haha ;)

fint

Bra tips, alltid kul och få inspiration på produkter till killar! :)

Hej! Tycker det är absolut relevant med tips om killprodukter! :)

Tycker definitivt det känns relevant och väldigt roligt! Jag tycker det är svårt att ge bort herrdofter även om det är till mina närmaste, så jag läser gärna om vad jag kan hitta att ge i gåva! Bra inlägg! :)
Kram!

Jag tycker det är intressant! :) Bra tips om vad man kan köpa till pojkvännen, kanske inte just detta men annars ;-) (Pappadoft vore väl lite skumt om man köpte till sin partner, hehe)

Tack för tipset. Låter som flickvännen kan tycka det är en "värdig" födelsedagspresent...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: