Elizabeth Arden x2

Minns ni att jag bloggade om en ekologisk variant av Elizabeth Arden Eight Hour Cream? När jag var på Daisy Beauty Expo fick jag med mig två prover på den äkta varan & nu tänkte jag dela med mig av min åsikt.
 
 
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant {50ml - 375 kr} är en multifunktionell produkt som kommer i tub. Kan användas på allt från torra armbågar till fnasiga läppar. Den ska skydda, lugna & återfukta torr hud samtidigt som den erbjuder anti-inflamatoriska egenskaper. Konsistensen är rätt tjock & det behövs ytterst lite produkt för att uppnå resultat. Mina nagelband mår jättebra efter en omgång av krämen & när det var som kallas ute fungerade den även toppen för fnasiga knogar. Doften är aningen tantig (alt. nostalgisk för er 30+). Är du doftkänslig föreslår jag att du ser dig om efter en annan produkt då den här doftar starkt. 
 
 
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant {280kr} är speciellt framtagen för att ta hand om våra läppar. Produkten innehåller bla. spf 15 & vitamin E som återfuktar & mjukgör. Efter lite googlande förstår jag att den finns att köpa i stiftform vilket jag tycker känns mer praktiskt än den här lilla burken som snabbt blir full av bakterier från smutsiga fingrar. Även denna doftar "tantigt". Antingen gillar man doften eller så hatar man den. Jag tillhör tyvärr den senare kategorin... Balmet glider fint på läpparna & den persikofärgade smörjan lämnar efter sig en skir nyans som nästan inte syns. Tyvärr gifter sig inte formulan med mina fnasiga läppar & det blir nästan som ett tix att sticka ner fingret i burken hela tiden för att bättra på då mina läppar torkar ut.
 
Är du sugen på att testa Elizabeth Arden Eight Hour Cream tycker jag att du ska skippa Lip Protectant då den mest känns onödig & fungerar mycket sämre än systern. Jag menar, Skin Protectant kan användas överallt (ink. läpparna) så investera i en tub istället så får du mer för pengarna! 
Har du testat Elizabeth Arden Eight Hour Cream?
Om inte, vill du?

Åhå jag har den där, Lip från Elizabeth Arden men den kostade nog inte sådär mycket jag köpte min för 49 kronor. Och den är äkta. Och den där andra finns också för 49 kronor och köpa.

fint

Åh härligt inlägg :D Och grymma bilder!!

Själva produkten kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte använder sådant, men jag tycker bilderna är så himla fina! :)

Jag brukade använda eight hour cream, senare använde jag en annan ansiktskräm från elizabeth arden. I slutändan övergav jag dock båda, kokosolja är min allrounder nu (fungerar underbart då jag har världens känsligaste hy, är jättetorr och flagnar konstant och har massa eksem). Om jag inte använder kokosolja använder jag produkter från Templespa, de är så bra. Bästa jag någonsin provat!

Kickan

Har faktiskt aldrig testat. Ska kolla in den iallafall. Jag gillar dina bilder, du är jätteduktig.

har inte testat ännu, men tror jag ska göra det:)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: