Björk & Berries Dark Rain

Dark Rain är inspirerad av årets första höstdag. Doften beskrivs som sensuell, jordig & med förnimmelse till våt skog, trä & krispig amber. Bland doftnoterna finner vi tex. citrus & ingefära som ger doften sin karaktär. ♥  ♥  ♥  
 
 
Jag hade verkigen trott att detta skulle vara min kopp av te men tyvärr lyckades inte Dark Rain trollbinda mig. Doften upplevs väldigt maskulin i min näsa & det gör den tyvärr svårburen för min del. Priset för 50 ml landar på 690 kronor så gillar du inte unisexdofter (som drar mer åt det maskulina hållet) kan jag glatt berätta att du kan spara pengarna till något annat kul. Är du däremot hooked på den här typen av dofter så vet du nu att det är Dark Rain du ska spana efter.  
 
Låter det som en doft för dig?

är egentligen inte förtjust i såna dofter heller, men kanske värt att iallafall dofta på den :)

NJa låter nog inte som en doft för mig heller..

låter inte som min typ =)

Låter som en doft för mig, då hösten är min favorit årstid men vill helst lukta på den + att jag har en massa parfymer som jag är för dålig på att använda..

Ellen

Tack för tipset! Snygg bild

Men ååååh vilken fin flaska! Lite skeptisk till unisex doft som drar mer åt det manliga hållet.. Kan verkligen gilla sådana parfymer men jag tar nog bara på mig mer feminina dofter :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: