Clinique deep comfort body oil

Något som är extra välkommet i vinterkylan är kroppsoljor. På bilden ser ni Cliniues nyhet Deep Comfort Body oil (375 kronor). Den beskrivs som en lättviktsolja som innehåller jojobafröolja & chiaröolja som kommer åt de torraste områden med hjälp av mildexfoliering (salicylsyra & salviaextrakt).
 
Doftfria produkter får mig sällan att hoppa högt även om jag förstår att de säkert är toppen för de som är doftkänsliga. Betalar jag 375 kronor för något så måste det antingen dofta jäkligt gott alt. göra huden silkeslen (helst båda) men när så inte är fallet blir produkten mest ett "meh". Visst blir man mjuk & känner sig insmord men känslan skiljer sig inte markant från om jag istället smörjt in mig med någon annan sprayolja på marknaden. 
 
Kort & Gott, ett tips till dig som är doftkänslig & ute efter en mjukgörande kroppsolja samt kan tänka dig att betala lite extra. Har du däremot näsa för parfym föreslår jag att du sparar pengarna & ser dig om efter en annan olja. För let's face it, det finns många därute som både doftar gott & mjukgör precis lika bra som Cliniques Deep Comfort Body Oil. 
 
♥ ♥ ♥ ♥ 
Låter det som något för dig?

jag letar helst efter något lite billigare :p har inte råd att betala 345 för en olja :p

Ellen

Säkert en bra produkt, hade gärna sett en med en svag doft
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: