LCC Grow & Glow

För ett tag sedan klickade jag hem LCC's hyllade gravidolja Grow & Glow . Är jag gravid? Nix. Bara en äkta skönhetsnörd som ständigt är på jakt efter nya produkter att sätta tänderna i. Grow & Glow beskrivs som en magisk kroppsolja under graviditeten. Mjukgörande, återfuktande, rik på essentiella fettsyror & vitaminer som hjälper till att bygga upp hudens skyddande barriär. Jag har använt min Grow & Glow på benen & märker redan en stor skillnad på min hud! Vanligtvis har jag sandpappers-torra ben om jag inte smörjer in dom morgon & kväll men med Glow & Grow som grund räcker det med att smörja in mig en gång om dagen istället för två. Hur bra?! 
 
 
Doften påminner om en syrlig äpplepaj utan att bli sötsliskig. Toppnot: Svartvinbär, äpple och apelsin Hjärtnot: kardemumma,kakao Basnot: Vanilj, sandelträ, bärnsten. Först var jag lite skeptisk till om den skulle gå hem hos gravida kvinnor (med tanke på doftkänsligheten som drabbar dem) men jag tog faktiskt med mig flaskan till en gravid i min närhet & bad henne dofta på den. Guess what? Hon älskade doften! Visst är jag medveten om att dofter är väldigt individuellt, men jag tror ändå att den här kan gå hem hos de flesta. Vare sig du är gravid eller inte tycker jag att Grow & Glow från LCC är värd att spana in i dessa kalla vintertider :} 
 
 
Låter det som något du vill prova?
 
Finns att hitta hos Nordicfeel.se*annonslänk

Är inte gravid men vill prova den nu haha :)

oljan är så skonsam att jag då och då har den i ansiktet, tex torra fläckar eller att massera tinningarna efter en lång jobbdag!

ooh den där får ja kanske testa sen när jag blir gravid :)

Mickan

Detta är en produkt för alla. Prova
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: