Elemis NOURISHING OMEGA RICH CLEANSING OIL

När jag var på DBExpo gick jag förbi det fantastiska märket Elemis. Jag fick med mig deras Nourishing omega rich cleansing oil hem & jag säger bara WOOW!. En tunn olja som ska masseras in på torr hy. Den tar bort makeup på ett kick & lämnar huden härligt len & ren. Innehåller Vinter ros olja som är rik på omega-9 som lindrar & lugnar, Chia som effektivt tar bort make-up & är bra för hudens naturliga barriär samt granatäpple som ser till att huden håller sig frisk och strålande. Jag älskar dem här oljan! Om jag har mycket makeup så kan jag behöva tvätta ansiktet två gånger men det ser jag inte som ett problem då den är väldigt dryg. 
 
 
Elemis är ett lite dyrare märke så tänk på att ta med stora plånboken om du är sugen. 465 kronor kommer den kosta & lanseras någon gång i februari :} Har du lite pengar över så bör du absolut spana in Nourishing Omega Rich Cleansing Oil! 
 
Låter det som något för dig? 
 
 
 

Den här oljan verkar riktigt bra faktiskt ^^

Mickan

Det verkar vara en fantastisk produkt. Ska kolla upp den-

Ella

Kul med nya grejer.

älskar oljor nu i det kalla vintervädret!

Åh! Är helt såld på oljor och denna vill jag testa. Tyvärr innehåller ju många av dessa oljor lavendel vilket min hy inte gillar haha. Innehåller den lavendel?

Älskart!! Hudvårdsrutinen morgon och kväll är nu en fröjd! :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: