Höstfin med Idun Minerals

 
Nu är sommaren ett minne blott & vad passar inte bättre än att uppdatera sminkgarderoben med lite nödvändigheter? Idun Minerals skickade ett superfint presskitt till mig innehållandes allt man behöver för att kickstarta hösten. Visste ni föresten att IDUN Minerals förpackningar är designade av den italienska konstnären & designern Patrizia Gucci på temat om naturlig kosmetika möter mode & elegans. Patrizia Gucci är dotter till Paolo Gucci, en lyftande kraft bakom Gucci-imperiet & dagens Gucci-mönster. Mycket vackert! 
 
 
Jag brukar alltid använda en lite mörkare foundation på sommaren då jag blir solbränd men på hösten måste jag leta lite ljusare nyanser så jag ser verkligen fram emot att prova "Freja" & se om den matchar min nuvarande hudton. Att döma av flaskan är jag lite tveksam ... men jag ger den ett försök! IDUN Minerals finns att köpa på vissa apotek & Lyko.se, Eleven.se *annonslänkar. 
 
 
Har du testat något från IDUN Minerals?
Om inte, är du nyfiken på deras produkter?
 
 

Sminket ser fint ut! Jag har inte testat någonting från detta märke.

Fiiiint!

Anonym

Använder mycket av det märket, älskar! Ang foundation så kan du alltid blanda din mörka med den ljusare! Det brukar jag alltid göra för att få slut på den mörkar för den kommer ändå inte att hålla till nästa sommar... Kram :)

Ser superfint ut! Faktiskt aldrig testat IDUN, men jag är grymt nyfiken! Speciellt på mascaran EIR eller foundationen Norrsken :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: